Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Wizard Motorsykkel gasstanken Specs

The Wizard 4 -takts Sykkel Engine Kit kan ta noen vanlig sykkel og slå den inn i en motorsykkel . Selv om du kanskje ikke flyr nedover gaten på grunn av sin to - hestekrefter motor , er Wizard Motorsykkel Kit et morsomt prosjekt og leveres med alt du trenger for å slå den gamle terrengsykkel til en motorsykkel. Gass og olje Spesifikasjoner

The Wizard Motorsykkel tar vanlig blyfri bensin og har en drivstofftank kapasitet på 0,5 liter ( 1,89 liter) . Den har en tvungen dyppsmøring og en olje kapasitet på 8,48 gram ( 250 ml). Det tar SAE 10W30 motorolje.
Motorspesifikasjoner

The Wizard Motorsykkel Kit kommer med en luftkjølt fire -takts OHV ensylindret motor , med en forskyvning av 49,1 kubikkcentimeter . Den har en boring -for- slag-forhold på 41,8 -for- 35,8 millimeter. Den har en maksimal effekt på to hestekrefter og kjører på 6800 omdreininger per minutt . Den har også et kompresjonsforhold på 7.1:1 , en float -type forgasser og en transistorisert Magneto tenningssystem.
Inkludert

Settet leveres med instruksjoner , motor og girkasse , en gass tank , 415 kjede , en pose med små deler , en motor brakett , en gassledning , en dempe klemme, en eksos lyddemper , en kjede vakt , en 56T tannhjul må sprocket monteringssett, en tredelt bred pedal, en kjede dagdriver , gass og engager spaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109865.html

Previous:
Next:

motorsykler