Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Eksos Installasjon

Bygge en motorsykkel eller reparere en ofte kaller for montering av eksos. Typiske motorsykkel eksosanlegg består av header rør som festes til motoren og en lyddemper som kobles til eksosrøret. Nyere systemer inkluderer en katalysator som en del av lyddemperen. Alle med en grunnleggende forståelse av mekaniske vedlegg kan installere en motorsykkel eksosanlegg med relativt lite problemer. De fleste nyere modell sykler har metriske skruer og muttere som brukes til å feste systemet til motoren og motorsykkel ramme. Du trenger
skrutrekker
Socket og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Løsne klemmer på kjølevæsken linjer som kobler til radiatoren med en skrutrekker da koble linjene. Bruk en skralle og metriske socket å fjerne radiator festebolter og ta ut radiator.
2

Fjern eventuelle kroppen fairings som kan være i veien for å feste header til motoren eller lydpotte og hale rør på undersiden av rammen. På noen skitt sykler, kan det være nødvendig å fjerne setet for å få tilgang til fester for eksospotte og eksosrøret. Monter header rør, skjerf og eksosrøret.
3

Installer nye eksos manifold pakninger på manifold studs. Plasser blusset slutten av header rørene mot manifolden og tråd muttere på de mangfoldige studs midlertidig. Dette er en midlertidig tilkobling lar deg manipulere lyddemperen og eksosrøret på plass.
4

Fest eksospotte og eksosrøret til motorsykkelen rammen med de medfølgende gummi pute skiver og bolter. Stram mutterne på eksosmanifolden å sikre eksosrørene til motoren. Fest eventuelle kroppen fairings og motorsykkel sete dersom disse ble fjernet. Installere radiator og koble kjølevæsken linjene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109227.html

Previous:
Next:

motorsykler