Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en motorsykkel Horn Med en bil Horn

Motorsykkel horn er ganske lav i volum og høyt i banen, sammenlignet med bilhorn. Resultatet er et horn som er vanskelig å bli hørt over radio og veistøy. Sykkel eiere ofte velger å installere en større horn som et bilhorn eller en luft horn. Jo høyere volum og dypere tone tendens til å få sjåførenes oppmerksomhet fordi ikke bare er de sannsynligvis til å høre horn, men de vil oppfatte det som en trussel. Denne kombinasjonen av faktorer er vanligvis nok til å trenge distraksjoner og få rundt sjåførenes oppmerksomhet. Du trenger
mekaniker skiftenøkkel satt
U bolt
Wire kutter /strippere
Terminal kit
Terminal crimper
Car horn
Silicon fylt butt-skjøter
12 -gauge (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkel horn med skiftenøkler. Bestem plassering for bilhorn.
2

Monter horn på en ramme tube med U-bolt. Stram U bolten fast med en skiftenøkkel.
3

ut om de opprinnelige horn ledningene vil nå bilhorn. Forlenge ledningene om nødvendig ved å kutte en lengde på ledning lenge nok til å gjøre tilkoblingen for begge strømledningene. Skjær 1/4 tommers av isolasjon ut av hver ende. Spleise ledningene sammen med en silisium-fylt butt-skjøt og en terminal crimper.
4

Velg riktig terminal type for bilen horn. Crimp riktige klemmer på hornet ende av ledningene med terminal verktøyet. Plugg terminalene i sine faner på bilhorn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106965.html

Previous:
Next:

motorsykler