Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er Gears på en 125CC Dirt Bike?

The entry-level, nybegynner alternativ for de som er nye til sporten motocross er den 125cc dirt bike. Disse syklene, med sin relativt lave kostnader, få en fin måte for en ny person å sette seg selv med motocross før du går videre til en av de større, dyrere og farligere sykler. Nesten alle 125cc sykler har manuelle, multi-trinns girkasser, hvor mange avhenger av hvilken sykkel du vurderer. Først gjennom fjerde gir

Når racing en dirt bike, er kontrollen en av de viktigste detaljene. Bor i kontroll over sykkelen ikke bare avgjør om du vinner eller taper, men om du er skadet eller ikke. Gears en gjennom fire er primært for kontroll og akselerasjon. Første gir får du av linjen, selv om mange profesjonelle motocross ryttere lansere i andre gir og spark i tredje som de bringer sin fot tilbake til pedal. Tredje og fjerde er å snu tannhjul, som gir deg grep og frem kraften i svinger.
Fifth Gear

Avhengig av hva slags 125cc motorsykkel du eier, femte gir kan eller kan ikke være topp utstyr. Dersom din sykkel er en femtrinns, femte gir representerer vidåpent, straks speed gear. Femte er det utstyret du ønsker å være i noen tid sporet tilbyr muligheten, siden du vil alltid nå din maksimale hastighet i høyeste gir. Hondas CR125 motorsykkel passer denne profilen, som den har en fem-trinns girkasse.
Sjette Gear

For andre sykler, tar sjette gir plassen til femte som høygir. Det er verdt å merke seg at bare fordi en sykkel har flere tannhjul betyr ikke at det nødvendigvis er raskere, men seks girene gir mer fleksibilitet til rytteren i form av nedgiring for rask akselerasjon eller kontroll. Både Yamahas YZ125 og Kawasakis KX125 skryte sekstrinns girkasser. Mens noen sykler er sikkert raskere enn andre, i et oppvarmet motocross kamp er det vanligvis den personen gjør skiftende som gjør den endelige forskjellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109440.html

Previous:
Next:

motorsykler