Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Suzuki GS500F

Utføre regelmessige oljeskift på GS500F din er den beste måten å forlenge motorens levetid av motorsykkelen. Et oljeskift krever få verktøy og svært lite tid. Fullføre denne oppgaven på egen hånd vil spare deg for penger og tid over å besøke en forhandler eller mekaniker. Skifte olje regelmessig, minst hver 4000 miles som er anbefalt av produsenten. Du trenger
Newspaper
bunnpanne
Wrench satt
Papirhåndklær
trakt
3 liter olje
Vis flere instruksjoner
1

Plasser GS500F på sitt senter stand. Spre aviser under motoren området og sted en bunnpanne eller annen beholder under oljepluggen.
2

Løsne boltene på oljefilterdekselet, akkurat nok til å bryte forseglingen, men ikke langt nok at oljen begynner å lekke ut. Løsne tappepluggen under motoren, akkurat nok til å bryte forseglingen, men ikke nok til at olje lekker ut. Du ønsker å løsne disse delene, slik at de er enkle å fjerne når motoren er varm.
3

Start motoren og la sykkelen gå på tomgang i fem minutter. Slå av motoren og la den avkjøles i to eller tre minutter. Hvis du nettopp har du sykler kan du hoppe over denne delen, siden motoren vil allerede være varm.
4

Fjern peilepinnen dekselet på motoren og la den av før du er ferdig.

5

Fjern tappepluggen helt og la oljen renne ned i pannen.
6

Fjern oljefilteret dekselet helt, og starter med mutteren nederst på dekselet, å la oljen strømme fritt ned i pannen.
7

Fjern oljefilteret og hold den over bunnpannen slik at det kan tømmes helt. Rengjør filteret med papirhåndklær eller erstatte hvis forfalt. Produsenten anbefaler å endre filteret minst annenhver gang du skifter olje.
8

La den gamle oljen renne helt. Sett oljefilteret og dekselet tilbake på plass og skru lokket på igjen. Sett tappepluggen tilbake i motorsykkelen og skru den tilbake på plass.
9

Plasser en trakt i veivhuset der peilepinnen var plassert og tilsett mer olje. Sjekk brukerhåndboken for anbefalingene om type og mengde olje som skal brukes. En GS500F trenger vanligvis tre liter SAE 10W-40 olje, men det kan variere avhengig av klima.
10

Sett peilepinnen dekselet og starte motorsykkelen, slik at den gå på tomgang i to til tre minutter . Slå den av og sjekke oljenivået på nytt, og legger mer hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108675.html

Previous:
Next:

motorsykler