Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en DRZ E til en DRZ S

Suzuki linje av enduro motorsykler omfatter DRZ E og DRZ S-modeller. Begge kan se like ut, men en nærmere titt avslører tilbehør på S-modellen som gjør sykkelen street legal. Disse inkluderer blinklys, lisens plate mount og et baklys. Tilbehøret kan du ri på offentlig vei - en fordel at du ikke får med den strengt off-road DRZ-E. En gjør-det-selv-entusiast med mekaniske ferdigheter og kunnskap om motorsykkelen kan konvertere E modell for dual bruk. Konverteringen krever metriske verktøy og deler du få på Suzuki servicesenter eller motorsykkel tilbehør butikker. Du trenger
Blinklys foran forsamlingen med ledninger, høyre og venstre
Turn signal bryter med ledninger
Rear fender forlengelse
baklys /blinklys montering med ledninger
Brake lysbryter med ledninger
Metric hex fastnøkkel
Metric pipenøkkel
Felt-tip markør
Elektrisk drill eller oppladbar drill
3/16-inch boret
Vis flere instruksjoner
Front Slå Signaler
en

Koble negative, eller svart, kabel fra batteriet med en beregning sekskantnøkkel.
2

Løsne og fjerne festeboltene på undersiden av sete på hver side av motorsykkelen med en beregning pipenøkkel. Lagre boltene. Ta av setet for å gi tilgang til de viktigste ledningsnett og avdelingskontorer kabeltilkoblere.
3

Plasser blinklys bryteren på styret mot den indre delen av det venstre håndtaket. Stram festebolten på klemmen med en beregning sekskantnøkkel. Tillate bryterledningene og kontakten til å henge fra bryteren.
4

Plasser høyre og venstre Blinklys foran forsamlinger på de øvre endene av de tilsvarende gaffel rør. Stram boltene på hver festebrakett med en beregning sekskantnøkkel.
5

Route ledningene og kontakten fra blinklys bryter langs undersiden av styret. Fest høyre og venstre turn-signal kabeltilkoblere til de riktige portene er merket "R" og "L" på switch-lednings kontakt. Fest midten av deler av ledningene til styret i en ryddig måte med nylon bånd.
Rear Fender Extension
6

Plasser toppen av bakskjermen forlengelse mot undersiden av bakskjerm. Beveg forlengelse forover eller bakover, alt etter behov, slik at radien konfigurasjonen av topp passer jevnt mot undersiden av dekselet. Markere plasseringen av bolten portene på forlengelse på undersiden og sidene av fender med en filt-tip markør.
7

Sett opp en drill eller oppladbar drill med en 3/16-inch boret. Bor hull til bolter i hvert merke. Fest forlengelsen til fender med de medfølgende boltene som du strammer med sekskantnøkkel.
8

Mate ledninger for baklys-blinklys forsamlingen gjennom åpningen på den ytre forsiden av baklys mount på forlengelsen. Nå inne i forlengelse og trekk ledningene fullt gjennom som du plasserer folkemøte mot fjellet. Fest monteringen med de medfølgende skruene og sekskantnøkkel.
9

Route ledninger og kontakter for baklys-blinklys montering over toppen av fender spankulere på undersiden av bakskjermen. Fest kontakten til den ubrukte gren ledningen kontakten merket "TL" på ledningsnettet der setet ble fjernet. Fest mid-delen av ledningene til strut og sele med nylon bånd.
Brake Light Switch
10

Plasser bremse lysbryter på rammen tube ovenfor bunnen av den bakre bremsepedalen på høyre side av motorsykkelen. Sikre den fjærbelastede knappen på bryteren er vendt mot baksiden av sykkelen.
11

Fest bryteren til rammen tube med den medfølgende klemmen og hex bolt. Delvis stramme bolten på dette punktet.
12

Skyv bryteren ned rammen tube. Sving-bryter, som er nødvendig, slik at den side av knappen ligger mot den fremre ende av bremse-pedalen basen. Stram klemmen.
13

Route ledningen og kontakten fra bryteren opp rammen rør til ledningsnett. Fest kontakten til den ubrukte gren wire og grå kontakten. Fest ledningen til rammen tube på to poeng med nylon bånd.
14

Koble den negative batteriet kabelen til batteriet. Fest setet med de originale bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111544.html

Previous:
Next:

motorsykler