Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda CB 900F Spesifikasjoner

Honda ble grunnlagt i 1948 og i utgangspunktet begynte med å produsere motorsykler og motorsykkel motorer. Selskapet utvidet til produksjon av nesten alle typer motordrevet produkt tenkelig. Honda CB 900F er en racing-inspirert motorsykkel, men med en mer oppreist stilling. Honda lanserte CB 900F i 2002 som en remake av en sykkel Honda gjort i 1980. Motor spesifikasjoner

The Honda CB 900F har en in-line, firetakts, firesylindret motor. Dette motorens kompresjonsforhold er 10,8 til-1. Fra sylinderboringen av CB 900F motor har en diameter på 2,8 inches, mens slaget stempel lengde er 2,3 inches. Den valvetrain av denne motoren er en dobbel overliggende kamaksel som styrer fire ventiler per sylinder. Denne sykkelen har en datastyrt digital tenningssystemet med tredimensjonal kartlegging. Kjølesystemet av denne motor brukes flytende. Standard girkasse på denne sykkelen er en seks-trinns manuell med kjededrift.
Chassisspesifikasjoner

rake av Honda CB 900F er 25 grader. Den rake av en motorsykkel er et mål på vinkelen mellom hodesettet tube og en vertikal linje. Foran suspensjon av denne motorsykkelen er en 1,7-tommers patron gaffel som har justerbare pre-load og kompresjon. Den forstillingen gjør at forakselen å reise 4,7 inches. Bakhjulsopphenget er en svi sjokk som har en syv-stilling våren pre-load justeringsmuligheter. Bakhjulsopphenget gjør at bakakselen å reise fem inches. Bremsene foran på denne sykkelen er full flytende doble plater som har en diameter på 11,7 inches. Bakbremsen er en enkelt plate som har en diameter på 9,4 inches.

Mål og Annen informasjon

The Honda CB 900F førersetet sitter 31,5 inches off av bakken på laveste innstilling. Den tørre vekt av denne motorsykkelen er 427 pounds. Den tørre vekt av en motorsykkel reflekterer sykkelens vekt uten bensin og ingen av de nødvendige fluider. Akselavstanden av CB 900F er 57,5 ​​inches bredt. Drivstofftanken av denne sykkelen kan inneholde maksimalt fem liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108969.html

Previous:
Next:

motorsykler