Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan dikte en motorsykkel Seat

Når den eneste eiendom spesialiserte motorsykkel butikker, er mange spesialbygde sykler dukker opp fra garasjene av geniale entusiaster. Disse hjemmebaserte customizers gå langt for å sette sitt personlige preg i sine mekaniske hester, ofte fabrikere mange komponenter fra råvarer. Selv om det synes å være en enkel nok en del å sette sammen, og skaper et sete fra grunnen krever noen kjennskap til metallbearbeiding. Du trenger:
Målebånd
Papir
Marker
Metall
Metal cutter eller jeksel hjulet
Metal forme hammere og dollys
Foam
Spray limet
Kniv
Skinn eller marine-grade vinyl ark
Saks
Rivet pistol og nagler
Metal curler eller brems (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Fabricating Seat

en

Sketch ut konseptet for det nye setet. Ta målinger av setets festepunkt og plan rundt denne informasjonen.
2

Tegn setets grunnleggende formen på et stykke papir som du vil bruke til å lage et mønster. Skjær forsiktig mønsteret ut og sjekke dine målinger.
3

Plasser mønster på et stykke metall og spore design på arket. Ved hjelp av et metall cutter eller jeksel, kutte ut den grunnleggende form fra metallplater. Avgrense formen ved å skjære vekk overflødig materiale.
4

Form sidene av setet ved hjelp av en metall rull eller brems å bøye kantene på en 90 graders vinkel før forme konturene av setet. Dette vil gi et solid område å klinke setetrekket på plass senere. Bruk av metaller hammere og dollys å danne konturene til du er fornøyd med formen.
5

Fjern eventuelle grader eller skarpe kanter ved å forsiktig kjører setet mot en slipeskive.
6

Plasser papir mønster på et ark av skum padding, sporing og kutte ut design for å matche setet. Test passe skum ved å plassere den på motorsykkel sete. Hvis skummet er for stor, trimme den lett nedover slik at den passer. Flere lag med skum kan bli kuttet på dette tidspunktet å øke padding tykkelse, hvis ønskelig.
7

Spray setet pan med spray lim og la det sitte i fem minutter, slik at limet får klebrig . Nøye, plasserer skum padding på setet.
8

Trace setet design på baksiden av et skinn eller vinyl ark. Kutte utformingen ut, forlater minst to inches av ekstra materiale.
9

Dekk sete med skinn /vinyl ark og fest på plass med en nagler. Pass på å trekke arket stramt, jobber sakte fra den ene enden av setet til den andre.
10

Legg ved en nødvendig monteringsutstyr og plassere det nye setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106544.html

Previous:
Next:

motorsykler