Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan velge riktig størrelse av Motorsykkeldekk

Når du velger å eie et kjøretøy, bør du gjøre et spesielt punkt for å lære alt du kan om riktig opprettholde den bilen. For eksempel bør de som kjører en motorsykkel forstå det grunnleggende av motorsykkelen omsorg. Når du ri på motorsykkelen nok, vil du nødvendigvis trenger å endre dekkene på enkelte punkt. Dette vil kreve deg å finne og velge riktig størrelse for sykkelen din. Å ha riktig størrelse dekk på motorsykkelen vil sikre den opererer på topp ytelse. Du trenger
Målebånd (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

se på størrelsen på dekket som er i dag på motorsykkelen. Hvis dette dekkdimensjon har jobbet ut for deg, så kan du fortsette å bruke den. Motorsykkel dekkdimensjoner er plassert på sideveggen av dekkene og vil se noe sånt som "130/90 16". Disse skjønte representerer bredde, høyde og rim diameter på motorsykkel dekk.
2

Sjekk brukermanualen for motorsykkelen. Hvis dekkdimensjon ikke har jobbet ut, så bør du sjekke brukerhåndboken for å finne riktig størrelse for motorsykkelen.
3

Mål det selv. Det første siffer i størrelse er dekkets bredde. Måle dette i millimeter fra den ene side av slitebanen til den andre. Den andre figuren er høyden som skal måles som den bredde i millimeter fra toppen av slitebanen til bunnen. Det siste tallet er felgen diameter. Dette er måling i inches, og det representerer størrelsen på dekkets sentrum fra den ene siden til den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107843.html

Previous:
Next:

motorsykler