Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner karbon fra motorsykkel motorer

Flere ting kan føre til karbon for å bygge opp inne i en motorsykkel motor. Den karbon kan føre til at motoren kjøre dårlig og forurenser mer. Riding sakte eller ri korte avstander er et par av de vanligste årsakene. I tillegg kan kvaliteten av bensin til å gjøre en forskjell. Heldigvis kan det karbon fjernes og holdes på et rimelig nivå uten å demontere motoren. Instruksjoner
en

Tune-up motoren hvis det er behov for det. Dårlig tuning kan føre karbon for å bygge opp.
2

Rengjør motoren innvendig ved å legge et vaskemiddel til drivstoff. Du kan kjøpe et vaskemiddel drivstoff additiv på en motorsykkel eller i bil forsyning butikken.
3

Blås ut karbon. Du trenger å få sykkelen opp til ca 65-70 km /h for minst 20 miles. Dette gjør det mulig for varmen og forbrenning for å brenne av og blåse ut karbonet. Dette fungerer bra, det er kjent som en "italiensk optimalisering," etter Ferrari-er som trengs for å bli "blåst ut" i høy hastighet etter pusler rundt i byen
4

Bruk en god kvalitet bensin med tilstrekkelig. vaskemiddel. Når motoren har blitt renset ut, ved hjelp av en god drivstoff bør holde de fleste sykler rimelig ren inni. Per mars 2011 på minst 26 bensin merker ble vurdert Top Tier. Bruk disse eller tilsvarende kvalitet drivstoff med nok vaskemiddel.
5

Gjenta trinn 2 og 3 etter behov. Hvis du gjør en masse langsomme, små opplag bør du sannsynligvis gjenta disse trinnene og til, selv om du bruker Top Tier drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110813.html

Previous:
Next:

motorsykler