Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finansiere en High Risk Motorsykkel

Bankene låner penger for å kjøpe motorsykler, og utlån beslutninger er ikke basert på risikoen ved motorsykkelen. Hvis du har dårlig til dårlig kreditt, du, kjøperen, anses å være høy risiko. I tillegg bestemmer banken om ikke å forlenge en motorsykkel lån til deg ved å bestemme dine lån til verdi og gjeld til inntekt forholdstall sammen med en gjennomgang av kreditt-historie. Hvis du har problemer med å sikre en motorsykkel lån for disse grunner, eller hvis du er en høy risiko låner, kan du ha nytte av å forfølge en personlig lån snarere enn en motorsykkel-spesifikke lån. Instruksjoner
Motorsykkel Loan
en

Samle informasjon, som motorsykkelens året, merke, modell, motor størrelse og identifikasjonsnummer - du trenger dette for å søke om lån. Forvent å gi din inntekt, personnummer, fødselsdato og inntekt informasjon til å søke. Kjenn den totale prisen for motorsykkel (du fikk av motorsykkelen forhandler eller ved å ringe til statens Department of Motor Vehicles å spørre om avgifter og skatter i tillegg til pris) for å søke etter den riktige mengden av finansiering.
2

Påfør om motorsykkelforhandleren hvis du bruker en slik. Forhandlere spesialister på motorsykkel lån og generelt bruke en rekke långivere, inkludert motorsykkel-spesifikke låneinstitusjoner som Yamaha eller Harley-Davidson Financial. Du kan også finne at hvis du kjøper nytt, kan du få en svært lav konkurransedyktig rente som ikke tilbys av lokale bank institusjoner.
3

Påfør gjennom en lokal utlåner hvis du aren ' t ved hjelp av en forhandler for kjøp. Sjekk med banken du har en konto med å finne ut om det tilbyr motorsykkel lån. I så fall gjelder å bruke den samme informasjonen i Trinn 1. Hvis banken din ikke tilbyr motorsykkel finansiering, kaller andre banker i ditt område før du finner en som tilbyr MC-lån (mange gjør).
4

Etablere en forsikring på motorsykkelen, kreves av utlåner . Registrer din papirene og kontraktene på forhandler eller den lokale banken som godkjente deg. Gi tilleggsinformasjon eller penger ned, om nødvendig.
Personal Loan
5

søke om et personlig lån hvis du ikke kan finne en utlåner for motorsykkel du ønsker å kjøpe . Du kan kjøre inn i denne situasjonen hvis det ikke er nok egenkapital i motorsykkel, eller nok videresalg verdt i tilfelle repossession uten betydelige penger ned. Bilen kan være for gammel for et lån (ikke nok egenkapital), eller du kan ikke godkjennes på grunn av din kredittverdighet.
6

Gå til banken som du ønsker å låne, men prøv å finne en med et godt omdømme og enkel service. Du må åpne en bankkonto hvis det følger med et lån. Spør andre motorsykkel eiere som etablering de bruker før du tar en beslutning. Eller prøv din egen bank.
7

Gi all informasjonen for å søke om personlig lån, minus motorsykkel informasjon. Fordi du tar opp et personlig lån, trenger du ikke å gi noen motorsykkel informasjon.
8

Vent for godkjenning. Når lånet er godkjent, signere kontrakter med banken og motta sjekken for å gi til selger. Du er ikke nødvendig for å få en full dekning forsikring på motorsykkelen når du tar ut et personlig lån. Snakk med ditt forsikringsselskap for å finne ut den beste dekningen for motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107373.html

Previous:
Next:

motorsykler