Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2008 Cross Bones Specs

The 2008 Crossbone er en Harley-Davidson motorsykkel som selges ny for $ 16800. I likhet med flertallet av Harleys, er det en chopper-stil sykkel med styret foran føreren. Den er designet for cruising på motorveier og andre åpne veier - det er ikke så manøvrerbare som mindre sykler og scootere. Motor

1,6-liters motoren har to sylindre arrangert i en V mønster. Den bruker en fire-takts tenning syklus og det er luftkjølt.

Den har fire ventiler, to på hver sylinder, som er ordnet i en horisontal mønster. Det begynner elektrisk og tar premium drivstoff.
Engine resultatutvikling

Motoren komprimerer drivstoff på en 9.2:1 ratio. Dette omsettes til evnen til å skape opp til 88 fot-pounds av dreiemoment. Det blir 34 miles to the gallon i byen og 54 på motorveien, noe som gjør det vesentlig mer effektiv enn de aller fleste biler.

Den har seks hastigheter og en manuell girkasse.

Utvendig Specs

2008 Crossbone snaue 700 pounds og er 90 inches lang. Estetisk, fant LA Times anmelder det svært gledelig, med sin rett-shot eksos og nederlandsk trim. Det kommer ikke med en vindskjerm, som den samme anmelder fant frustrerende, spesielt på den åpne veien.
Transmission
p Som med de fleste motorsykler, er overføring manualen. Den har seks hastigheter og bruker en beltetransmisjon, noe som betyr at motoren er koblet til hjulene gjennom et fleksibelt belte. Dette er i motsetning til kjedeoverføring at noen andre motorsykler bruke, og det krever vesentlig mindre vedlikehold som den har færre bevegelige deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108110.html

Previous:
Next:

motorsykler