Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Moriwaki Honda Md250h Spesifikasjoner

The MD250H er en entry-level racing motorsykkel innført som et joint venture med amerikanske Honda Motor Company og Moriaki Engineering Japan i 2008. Den lette sykkelen var ment som en low-end fetter av MD211VF, en høy ytelse racing sykkel også utviklet av Honda og Moriaki. Den MD250H var rettet mot amerikansk ungdom racing markedet og er designet for å være attraktive for syklistene akkurat har begynt i sporten. Motor

MD250H bruker en tilpasset versjon av Hondas CRF250X Unicam motocross motor. Den 249 kubikk-centimeter motoren er en fire-takts, ensylindret kraftverk med flytende kjøling og elektrisk start. For MD250H har Moriaki lagt en tilpasset eksosanlegg og en Keihin FCR flat-side racing forgasser. Den MD250H motor produserer mindre strøm enn sammenlignbare totaktsmotorer, men dens imponerende dreiemoment gjør det til en konkurransedyktig utøver.
Ramme og fjæring

sykkelens chassis er tilpasset designet av Moriaki. En lett twin-spar aluminiumsramme er parret med en invertert USD gaffel og en sveiset aluminium fuel tank ment å minimere vekten. Bakhjulsopphenget er en Pro-Link single-sjokk design.

Bremser og hjul

foran og bak skivebremser gir bremsekraft, og forbremsen er en fire-stempel radial type. De seks-ekers lette racing hjul er montert med Dunlop glatte dekk.
Tilgjengelighet

I 2008, en begrenset produksjon kjøre av MD250H ble tilbudt for salg til ryttere som kvalifisert for USGPRU ungdoms-orientert racing-serien. Hensikten med den første introduksjonen var å øke entusiasme for sporten og mark Honda inntreden i ungdom racing markedet. Starten i 2009, ble MD250H gjort tilgjengelig for alle ryttere og kan kjøpes på utvalgte Honda forhandlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108009.html

Previous:
Next:

motorsykler