Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for en Yamaha RD350

The RD350 er en 347cc luftkjølt to-takts motorsykkel som ble produsert av Yamaha Motor Corporation 1973-1975. Den RD350 har hatt enorm suksess i løpet av sin produksjon år både som en gate sykkel og en kompetent road racing maskin. Motorsykkelen ble til slutt erstattet i 1976 av en større versjon, RD400, før Yamaha pensjonert RD-serien i 1979. Med mange velholdte eksempler tilgjengelig på markedet i dag, er fremdeles en RD350 et populært valg for vintage motorsykkel samlere og syklistene. Ramme og fjæring

RD350 har et stålrør duplex vugge ramme, der et par ned rør strekker seg under styring hodet og løkker under motor for å lage en vugge. Forward suspensjon ble gitt av et par 34mm teleskopgafler mens treveis justerbare doble støtdempere suspendert bakre svingarm. For hjul ble RD350 utstyrt med wire-spoked 3 x 18 tommer foran og 3,5 x 18 tommers bakhjul. Styringsgruppen hodets rake vinkel på 27,5 grader og en sjenerøs 4,2 tommers sti, kombinert med en akselavstand på 52 inches, og gir kvikkere, men stabil, kjøreegenskaper.
Bremser
< p> I motsetning til tidligere Yamaha-motorene ble RD350 utstyrt med en front hydraulisk skivebrems-stil brems. Den doble stempel caliper var montert på høyre gaffel og grep en 267 mm (10.51 tommer) stål bremse rotoren. Bøylen kobles inn med en master sylinder på høyre håndtak. En konvensjonell 178mm (7 tommer) single-ledende-shoe trommelbrems ble montert på bakhjulet.
Motor og girkasse

RD350 ble drevet av en luftkjølt to-takts parallell twin sylinder motor, som brukte en 34mm boring og 54mm slaglengde å skape en forskyvning av 347cc. Motoren ble vurdert med et kompresjonsforhold på 6.6:1 og ble hevdet å skape maksimalt 39 hestekrefter ved 7500 RPM. I motsetning til tidligere to-takts motorer som brukes på tidligere Yamaha motorsykler, den RD350 implementert siv ventiler i motorens inntak. Disse enveis siv ventiler hindret blanding av luft og drivstoff blir blåst ut igjen gjennom inntak og utvidet RD350 er powerband, motorens turtallsområde som ga den maksimale brukbare makt. Motoren overført makt gjennom en seks gear, våt clutch girkasse. Bakhjulet ble drevet av en 92 link, snudde 530 tonehøyde kjedet av en 16 tann foran tannhjul og en 40 tann bakre tannhjul.
Fuel Systems

Fuel var holdt innenfor en 3,2 gallon stål drivstofftanken og ble matet til et par 28mm Mikuni VM forgassere. Totaktsolje, som er typisk pre-blandet inn i drivstoffet, ble sprøytet inn i forgasseren med Yamahas Autolube system, eliminerer behovet for rotete ferdigblandet drivstoff. Den Autolube systemet ble drevet av overføringen innspill aksling og ble matet av en separat oljetank.
Electrical Systems

RD350 ble drevet av en 12 volts elektrisk system, trekker strøm fra en 5,5 amp timers batteri. En permanent magnet stator generert strøm mens motorsykkelen var i drift, lade batteriet. Motorens tenning er basert på mekaniske breaker poeng, som åpner på forhåndsinnstilte intervaller og brann tenningen coils.The motorsykkelen ble startet av spark spaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107117.html

Previous:
Next:

motorsykler