Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til en 1990 Yamaha Radian

Radian er en sport motorsykkel produsert av Yamaha og ble tilbudt 1986-1990. Yamaha skapte Radian å gå inn i entry-level liten til middels størrelse sport sykkel markedet. Den ble konstruert utelukkende av pre-eksisterende deler fra andre Yamaha modeller for å fremskynde introduksjonen til kjøpere. Den Radian er i stand til å ta ryttere til en toppfart på 125 mph. Motor og drivverk

Radian er drevet av en inline-fire sylindre, fire-takts 599cc motor. Den har en boring på 58,5 millimeter og en slaglengde på 55,7 millimeter. Totalt genererer motoren 66 hestekrefter og 29,5 fot-pund av dreiemoment. Den luftkjølte, dual-overhead cam motor har også to ventiler per sylinder. Det er koblet til en manuell sekstrinns manuell girkasse kontrollere en kjede-baserte drivverk.
Fjæring og bremser

På forsiden av radian er en 36-tommers -diameter teleskopisk forgaffel med 5,5 inches av reiser. Bakhjulsopphenget er bygget ut med to støtdempere bak som kan justeres fem måter og har 3,9 inches av generelle reise. Motorsykkelen er utstyrt med doble skivebremser med en 10,5-tommers diameter foran og en enkelt trommelbrems bak. Foran og bak dekk er nesten identiske i sin størrelse på 110/90/16 foran og 130/90/16 bak.

Mål og vekt

Yamaha designet motorcylce i en tid som så økende popularitet i "naken" motorsykler, med henvisning til sykler som hadde blitt utviklet til å ha så lite utvendig trim som mulig for å spare vekt. For å nå dette målet, har Yamaha Radian en samlet egenvekt på £ 434,3. uten drivstoff i sin 3,2 liters tank. Dens setehøyde tiltak på 30,6 inches, og den har en akselavstand på 54,5 inches. Forutsatt bakkeklaring tiltak for å være 5,7 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108329.html

Previous:
Next:

motorsykler