Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er hensikten med en motorsykkel Elektrisk Choke ?

Den største rolle noen flaskehalser spiller for en motorsykkel oppstår under første oppstart . Strupeventilsammenstilling En strupeventilsammenstilling som fungerer i samarbeid med forgasseren for å justere strømmen av luft inn i motoren for å bli blandet med drivstoffet. De to typer motorsykkel choker er manuell og elektrisk . Viktigheten

motorsykkelens elektriske choke er viktig når du starter en motorsykkel etter at en motorsykkel ikke har blitt kjørt for flere timer eller dager. Dens betydning er økt når motorsykkelen er ikke garasje bevart, og været er kaldere enn 50-60 grader.
Historie

elektrisk motorsykkel choker har utviklet seg fra manuell motorsykkel choker . En fullt funksjonell elektrisk choke ikke krever manipulasjon av motorsykkel operatør mens manuelle choker må justeres .
Application

fleste sport modeller av motorsykler kommer standard med elektrisk choker . Det er mer vanlig for cruiser eller chopper stil motorsykler, spesielt eldre året modeller, for å ha en manuell choke, men de kan utnytte en elektrisk choke også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107904.html

Previous:
Next:

motorsykler