Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en etter-markedet luftfilter på en Warrior 350

Yamahas YFM350X Warrior all-terrain vehicle støttet seg på et vaskbart, skum luftfilter å hindre støv og smuss kommer inn i motorens forbrenningskammer. I de fleste tilfeller gir luftfilteret flere år med pålitelig service før den må byttes ut. Imidlertid kan ekstreme kjøreforhold, normal slitasje eller behov for bedre ytelse be en Warrior eieren å installere en ettermarkedet luftfilter. Disse filtrene er tilgjengelige enten som en direkte erstatning stykke, som installerer nøyaktig som lager et luftfilter, eller direkte inn i forgasseren på plass av luftboksen for Racing formål. Du trenger
Phillips skrutrekker
Air kompressor med blåserør vedlegg
10 mm socket
Stikknøkkel
luftfilter olje spray
Vis flere instruksjoner
OEM Replacement Aftermarket luftfilter Installasjon
en

Lås setet, med utgivelsen spaken under baksiden av setet. Løft setet av ATV for å avsløre luften boksen, som ligger mellom seteskinnene.
2

Skru luften boksen lokket bolter, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen lokket av luften boksen for hånd. Blås ut støv, skitt eller rusk fra luften boksen interiør, bruker en luftkompressor utstyrt med blåserør vedlegg.
3

tak i luftfilteret, deretter vri den en kvart omdreining klokken for å låse filteret fra luften boksen. Trekk luftfilteret ut av luften boksen.
4

Sett inn et nytt fall i stil ettermarkedet luftfilter i luften boksen. Slå luften filtrere en kvart omdreining mot klokken for å låse luftfilteret på plass.
5

Monter luften boksen lokket, og skru lokket boltene på plass med en stjerneskrutrekker. Installere setet på ATV, trykk ned på bakre del av seteputen før utløseren låses på plass.
Direct-Fit Caburetor-montert Air Filter Installation
6

Løsne setet ved hjelp av utløseren under den bakre delen av setet. Løft setet av ATV for å avsløre luften boksen, som ligger mellom seteskinnene.
7

Skru luften boksen lokket bolter, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen lokket av luften boksen for hånd. Ta tak i luftfilteret, så vri den en kvart omdreining med klokken for å låse filteret fra luften boksen. Trekk luftfilteret ut av luften boksen.
8

Løsne festeboltene fra de fire hjørnene av luften boksen, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løsne klemmen feste luftboksen kanalsystem til forsiden av den luft-boksen, ved hjelp av en skrutrekker. Løft luften boksen ut av ATV ramme og bort fra luften boksen duct hånd.
9

Løsne klemmen som fester luften boksen duct til forgasserinntaket, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen duct off forgasserinntaket hånd.
10

Coat den nye direkte-mount luftfilteret med en luft filter olje spray, som anvist av luftfilteret forberedelse instruksjoner. Skyv luftfilteret er gummi flens over forgasserinntaket for hånd og stram luftfilteret klemme, med en stjerneskrutrekker.
11

Sett setet på ATV, og trykk ned på bakre delen av seteputen før utløseren låses på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111488.html

Previous:
Next:

motorsykler