Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1979 Yamaha DT 250 Spesifikasjoner

Yamaha Corporation ble opprinnelig stiftet i 1887 som et piano og orgel selskap under navnet Nippon Gakki Company, Limited. Under den tidligere del av 1900-tallet, produsert selskapet militært utstyr for landet av Japan. Etter andre verdenskrig, konstituert selskapet president Genichi Kawakami formatert selskapets produksjon, med fokus på motorsykler samt instrumenter. I 1958 var YA-1 produsert og oppkalt etter selskapets grunnlegger, Torakusu Yamaha. 1979 Yamaha DT-250-modellen var en sti-ready sykkel tilgjengelig for forbrukerne. Ytelse
p Med bare en 246 kubikk tommer motor, lys 1979 Yamaha DT-250 fortsatt pakket en kraftig trøkk på både stien og veien. Den ensylindrede, setter to takts motor ut en utlyst 16 hestekrefter og har en toppfart på ca 70 mph. Med standard venstre side girkasse matchet med en fem-trinns girkasse, brukt DT-250 sin 6.7:1 girutveksling for rask akselerasjon både på og utenfor veien. Med en liten bensintank som rommer i underkant av 2,5 liter, den estimerte drivstoffeffektivitet av DT-250 er mellom 35 og 42 miles per gallon. Dette drivstoffeffektivitet kan variere på grunn av vedlikehold eller ettermarkedet ytelse deler.
Fjæring og Wheels

være en enduro-type kjøretøy, 1979 Yamaha DT-250 er holdbarhet av Veien er en av sine sterkeste egenskaper. Den sterkt innebygd fjæring og chassis var svært motstandsdyktige mot unormal bruk, for eksempel motocross spor sprint. Den forstillingen inneholdt en høy-reise, gaffel design for å gi rytterne en komfortabel innstilling på styret over terrenget. Bakhjulsopphenget inneholdt et enkelt støt montert med en spiralfjær, maksimere levetid av suspensjonen liv. Trommelbremser kom standard på både foran og bak hjulene. Yamaha DT-250 er off-road-ready suspensjon ble matchet med et sett av skitt dekk for grep. Framdekk var 3,00 til 21 tommer og bakhjulene var 4,00 til 18, noe som gir sykkelen en aggressiv holdning samt funksjonalitet.
Utseende

1979 Yamaha DT-250 var stylet å reflektere forbrukernes interesse som var interessert i å ha en motorsykkel på veien i tillegg til stien. Sykkelen inneholdt både hodelykt og baklys for street reise i løpet av natta. DT-250, men ble annonsert som en enkelt passasjer motorsykkel, slik at fabrikken produserte setet var ganske små. En front skitt fender var forbundet med en bakre skitt fender å holde løst rusk på et minimum. Fargealternativer ble tilbudt til forbrukerne, med pakker som mørk blå /lys blå, gul /hvit, hvit /blå /svart, svart /svart og rød /svart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108234.html

Previous:
Next:

motorsykler