Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer lær Saddlebags

Lær saddlebags kommer i en rekke former for å imøtekomme alle størrelser av motorsykler. Den saddlebags stropp over bakhjulet på motorsykkelen og tillate rytteren å pakke et lite antall elementer, for eksempel flaskevann, en jakke eller verktøy. Utsatt for alle slags værforhold, for eksempel direkte sol, varme, vind og regn, kan lær saddlebags trenger reparasjon fra hull eller sprekker. Noen lær vesker synke over tid fra billige skinn eller blemmer værforhold. Løsninger er tilgjengelige for å reparere de fleste skinn saddlebags. Du trenger:
ABS-plast lim
Rags
svart duct tape
Saks
Målebånd
Isopor plastfolie
Cement lim
Vis flere instruksjoner
Reparasjon hull og sprekker i Leather
en

Tomme innholdet fra saddlebag.
2

Fyll sprekker i skinn saddlebags ved bruk av ABS-plast lim til sprekker . Tørk overflødig lim fra sprekker med en fuktig klut.
3

Klipp et stykke svart duct tape stort nok til å dekke et hull i skinn saddlebag med saks. Trykk på duct tape over hullet inne i Saltaske.
4

Fyll hullet fra utenfor saddlebag med ABS lim. La limet tørke i 24 timer før du bruker saddlebags.
Repair en Sagging Leather Saddlebag
5

Mål langsidene av skinn saddlebags med målebånd. Måle bredden og lengden på begge sider.
6

Klipp to stykker av plast isopor plater med saks ved hjelp av Saltaske målinger.
7

Påfør sement lim på den ene siden av ett stykke plastfolie. Klem limet rundt kanten og gjennom midten av folien. Plasser folien inn i Saltaske som limes til en av sidene. Påfør lim på den andre stykke, plasser den inne i saddlebag, og lim den til motsatt side. La limet bindingen til salveskene over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107357.html

Previous:
Next:

motorsykler