Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en Bonded Tittel for motorsykler?

De fleste stater krever bevis for eierskap før de vil tillate å registrere og lisensiere en motorsykkel for bruk på offentlige veier. Hvis du kjøper motorsykkel fra en forhandler eller en person som har tittelen for sykkelen, så alt du trenger å gjøre er å ta det papirarbeidet det lokale Department of Motor Vehicles og registrere motorsykkelen. Hvis du kjøper en motorsykkel fra en person som har mistet tittelen, eller får du en sykkel som en gave, uten tittel, må du skaffe det de fleste statene kaller en limt tittel for å kunne registrere din motorsykkel. Funksjon av en Bonded Motorsykkel Tittel

limt tittel for en motorsykkel bidrar til å etablere deg som eier av sykkelen i spørsmålet. Det begrenser også ditt ansvar og ansvaret til staten som utsteder tittelen i tilfelle at en annen part kommer fram og hevder eierskap av motorsykkelen. Hvis det skjer, og den andre parten kan bevise eierskapet, vil selskapet som har utstedt obligasjonen enten gjøre betaling, eller du er nødt til å overgi motorsykkel, men du vil ikke være gjenstand for ytterligere søksmål.

spørsmål om eierskap

fremgangsmåten varierer litt fra stat til stat, men generelt, må du fylle ut noen papirer med informasjon om hvordan du kom i besittelse av motorsykkelen. I de fleste tilfeller vil en regning for salg eller kvittering fra selgeren oppfyller dette kravet. Du må også bestemme at motorsykkelen ikke var meldt stjålet. De fleste stater vil tilby denne tjenesten, mot et gebyr, og faktisk krever en Vehicle Identification Number Inspection Certificate eller lignende uttalelse som skal fylles ut av et byrå av staten - som regel staten eller lokale politiet - og deretter sendt sammen med andre papirarbeid på det tidspunktet du søke om limt tittelen.
bestemme verdien av Motorcycle

Verdien av motorsykkelen skal brukes til å bestemme mengden av obligasjonen må du sikre. Noen stater vil frafalle obligasjonen dersom verdien av motorsykkelen faller under et visst beløp. Metoden for å bestemme verdien varierer også fra stat til stat. Noen bruker motorsykkelens kjøpesummen, mens andre, som for eksempel Texas, bruke det som kalles Standard Presumptive verdi. Andre metoder for å bestemme verdien av sykkelen inkluderer NADA Guide eller en avgrensningsbrønn fra et privat selskap eller individ.
Kostnaden for en Bonded Motorsykkel Tittel

I tillegg til de avgifter vurderes av statens DMV for hver av de skjemaene du må sende inn og for tittelen i seg selv, må du betale selskapet som utsteder obligasjonslån. Som koster vil variere, avhengig av verdien av motorsykkelen. De fleste selskaper vil ha en minimum avgift på $ 100 til $ 150 for en motorsykkel verdsatt til $ 5000 eller mindre. At avgiften vil øke etter hvert som verdien av motorsykkelen går opp.
Overføre en Bonded Tittel til en klar tittel

limt tittel for en motorsykkel vil bli utstedt for en viss tid - vanligvis tre år. Hvis ikke krav på eierskap fra andre parter foretas i løpet av den tiden, så kan du få en klar tittel for motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111343.html

Previous:
Next:

motorsykler