Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en oljelekkasje i Air Cleaner av en Harley Davidson

Tilstedeværelsen av olje lekker fra Harley-Davidsons luftfilter er første symptom på en tilstand som kalles "blowby", som gjør at trykket generert innenfor til motorens forbrenningskammer til å blåse forbi stemplene. Dette presset tvinger olje ut av veivhuset i motoren og i luften renere. Blowby påvirker motorens evne til å komprimere luft og brennstoff for å skape den forbrenningsluft kraft som er nødvendig for å operere. Imidlertid kan en lignende oljelekkasje oppstå hvis motorsykkelen oljetank er overfylt. Selv om andre årsaken er ikke så skadelig, kan det føre til blowby hvis det ikke blir raskt behandlet. Du trenger:
Håndpumpe
5/8-inch Plugghetter
Stikknøkkel
Compression måle
SAE 20W-50 motorsykkel-grade motorolje
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
oljenivå
en

Start motoren og la den gå på plass i tre minutter for å la motoren oljen å varmes i oljetanken. Stopp motoren, så la oljen bosette fem minutter.
2

Kontroller oljenivået med peilepinnen festet til oljetanken. Hvis oljenivået er over øvre merke på peilepinnen, er oljetanken overfylt. Tanken har en ventil rør som fører inn i motorhuset, hvor det vil etterhvert bli blåst i luften renere gjennom en egen pust tube.
3

Tapp ut overflødig olje, ved hjelp av en håndpumpe, til oljenivået er mellom øvre og nedre på peilepinnen.
Compression Testing
4

Fjern tennpluggene fra begge motoren sylindere ved hjelp av en 5 /8-tommers Plugghetter og en pipenøkkel. Skyv tennpluggene inn i tennplugg-kabler, så malt tennpluggenes elektroder mot motorens sylindere for å unngå skade på coilen.
5

Screw en komprimering sporvidde inn foran sylinder tennplugg hullet. Vri gasshåndtaket til en helt åpen stilling.
6

Slå på tenningen og trykke på startknappen for å bygge opp trykk i front sylinder. Slipp startknappen når komprimering målerviseren ikke lenger beveger seg. Ideelt sett bør måleren indikerer et minimum komprimering av 125 psi.
7

Ta ut tennpluggen dersom komprimering er mindre enn 125 psi. Hell en halv unse av SAE 20W-50 motorsykkel-grade motorolje i sylinderen, og deretter teste på flaskens komprimering. Hvis komprimering lesing øker, må stempelringene og sylinderen være overhalt fordi stempelet kan ikke lenger opprettholde en forsegling mot sylinderveggen.
8

Skru av komprimering måle og plassere det i den bakre motoren sylinder. Sjekk flaskens kompresjon ved hjelp av samme metode som for foran sylinderen.
9

Skru tennpluggene inn i motorens sylindere og stram dem til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111593.html

Previous:
Next:

motorsykler