Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Emblem Fra en Honda Tank

Hvis du ønsker å gi din Honda motorsykkel en slank, rent utseende, fjerne tanken emblemer er et godt sted å begynne. Med fabrikken emblemer borte, kan du legge til dine egne eller bare la skjønnheten av malingen være midtpunkt. Enten du fjerner flate, klistremerke-type dekaler eller hevet metall emblemer, kan du følge de samme grunnleggende sett med instruksjoner. Det er en jobb du kan gjøre selv, og det vil gjøre en stor forskjell i utseendet på sykkelen din. Du trenger
Blow tørketrommel
Tanntråd
Glue løsemiddel
Soft fille
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen slik at solen skinner direkte på emblem som skal fjernes. La den sitte i solen i en halv time eller så. Denne varmen vil hjelpe myke emblemet er limet.
2

Påfør litt lim løsemiddel til merket eller emblem. For et klistremerke, tørk av løsemiddel over hele klistremerket og rundt kantene. For et emblem, bruke løsemiddel bak emblem der limet. Husk at limet løsemidler kan svekke maling, så vær forsiktig, og ikke la det sitte for lenge.
3

blåse varm luft på merket eller emblem med hårføner satt til sitt heteste innstillingen. Hold varm luft rettet mot emblem i ca 2 eller 3 minutter, eller til limet har myknet.
4

Hold en lengde på tanntråd tett, den ene enden i hver hånd. Skyv tanntråd bak emblem eller merke, og bruke en frem og tilbake bevegelse for å nøye "så" det ut av bensintanken.
5

Spray eventuelle gjenværende lim med lim løsemiddel, og tørk deretter med en myk fille. Du må kanskje gjenta dette trinnet et par ganger til alle spor av lim er borte.
6

Tørk bort rester av lim løsemiddel med en myk klut dyppet i isopropanol.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109070.html

Previous:
Next:

motorsykler