Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Framgangsmåten for lufting av bremser på en Yamaha bjørn Tracker

Yamahas Bjørn Tracker var en 250 cc all-terrain vehicle beregnet for lys redskaper og løypekjøring. Ved sin debut i 1999, brukte the Bear Tracker på en trommelbremsesystem å bremse ATV, men ble til forhjulene brems trommer erstattet av en hydraulisk skivebrems system i 2001. Mens skivebremse gir mer bremsekraft over den foregående kabel-actuated bremsetromler, systemet er utsatt for vann og luft infiltrasjon som reduserer det hydrauliske trykk. Dette hovedsakelig føles som en myk, nesten svamp-aktig preg på bremsehendelen. Fjerne innestengt luft og vann fra hydraulisk brems oppnås gjennom en prosess som kalles "blødning". Hva du trenger
Vernehansker og vernebriller utstyr
Sokkel, 17 mm
Breaker bar
Jack
tykke håndklær
Phillips-skrutrekker
hevert eller håndpumpe
Spray-on brems renere
DOT 4 bremsevæske
Butikk håndklær
Box fastnøkkel, 14 mm
Momentnøkkel
Box fastnøkkel, 8 mm
Clear plastrør, 3 meter lang
plast container
Vis flere instruksjoner
en

Løsne forhjulene hjulmuttere på begge sider av ATV, ved hjelp av en 17 mm pipe og en breaker bar for ekstra innflytelse. Plasser en jekk under ATV motor og heve foran hjulene på bakken. Skru til mutrene og trekk begge hjulene av ATV.
2

Lie et tykt håndkle over ATV framskjerm og bensintank.
3

Fjern reservoar lokk fra forsiden brake master sylinder, som ligger på høyre håndtak, med en Phillips-skrutrekker. Dra innvendig membran ut av reservoaret. Suge den gamle bremsevæske ut av reservoaret ved hjelp av en hevert eller en håndpumpe.
4

Rengjør reservoarets interiør med en spray-on brems renere, bruker renere applikator halm. Suge rensemiddel ut av reservoaret med hevert eller håndpumpe. Fyll beholderen tre fjerdedeler full med DOT 4 bremsevæske.
5

Wrap en butikk håndkle rundt bremseslangen og union bolt på slutten av master sylinderen. Pumpe bremsehendelen fire til fem ganger, så hold i spaken. Løsne union bolt en halv omdreining med en 14 mm boks fastnøkkel. En liten mengde bremsevæske og luft siver ut fra gapet mellom foreningen bolten og hovedsylinderen. Trekk til bolten og sakte slipper bremsehendelen. Gjenta dette trinnet to til tre ganger eller inntil luften er ikke lenger utgitt med bremsevæske. Stram union bolt til 5,1 fot-pounds med en momentnøkkel. Etterfylle væske reservoaret før det er tre fjerdedeler full.
6

Trekk gummi hetten av lufteskruen på toppen av venstre fremre caliper ligger i enden av venstre forhjul hub. Slip en 8 mm boksen fastnøkkel over lufteskruen, og skyv en 3-fots lengde på klar plast slangen over lufteskruen munnstykket. Plasser den frie enden av slangen inn i en plast container.
7

Trekk i spaken og løsne lufteskruen en kvart omdreining med 8 mm boksen fastnøkkel. En liten mengde bremsevæske vil reise seg fra lufteskruen dysen og inn i røret. Stram lufteskruen, deretter sakte slipper bremsehendelen. På dette punktet, kan fluidet fanget i røret virker skitne og inneholde luftbobler eller avfall. Gjenta dette trinnet til bremsevæske ikke inneholder luftbobler og har en klar, lys-gul farge.
8

Stram lufteskruen og dra i slangen av lufteskruen munnstykket. Tørk opp eventuelt sølt bremsevæske med en klut. Trykk på hetten over lufteskruen.
9

Etterfyll væske reservoaret med DOT 4 bremsevæske.
10

Fjern høyre foran caliper blø skrukork og plasser skiftenøkkel og plastrør over lufteskruen munnstykket. Luft høyre caliper hjelp av metoden beskrevet ovenfor, inntil bremsevæske er fri for bobler og har en lys-oransje farge.
11

Trekk til lufteskruen og dra i slangen av lufteskruen munnstykket. Tørk opp eventuelt sølt bremsevæske med en klut. Trykk på hetten over lufteskruen.
12

Gjentatte pumpe bremsehendelen til du føler motstand. Re-luft foran bremsesystemet hvis bremsehendelen fortsatt føles myk eller svampete.
13

Fyll væske reservoaret til bremsevæske nivået er over nedre merket trykt sammen reservoarets væskenivået sporvidde. Skyv den indre membranen i reservoaret, og deretter setter på lokket.
14

Monter forhjulene på forhjulene huber og løst skru til mutrene på plass. Senk hjulene til bakken og trekke til mutrene til 40 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111700.html

Previous:
Next:

motorsykler