Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for 2000 Suzuki Katana 600

The 2000 Suzuki GSX600F, også kjent som Katana, har lenge vært en svært populær inngang nivå sport sykkel. For de som trodde det lurt å unngå kraftigere 600 kubikkcentimeter, cc, sport sykler, men ville likevel spenningen ved å eie en in-line fire japansk motorsykkel, har Katana, i mange år, tilbød den perfekte løsningen. Motor og girkasse

Selv om det regnes som en "svakere" 600 klasse motorsykkel, er det 2000 Suzuki GSX600F Katana en sport sykkel gjennom og gjennom. Katana har en in-line fire motor med et volum på 599cc mye som resten av de 600 klassen japanske sport sykler. Men i motsetning til nyere drivstoff-injisert, væskekjølt motorsykler, er Katana motor forgasser og luft /olje avkjølt. Katana har en imponerende kompresjonsforhold på 11.3:1 - som er på linje med andre 600 klassen sport sykler - noe som gir det en god dose av makt og også betyr GSX600F kjører optimalt med høyere oktan gass. Endelig er den Katana girkasse seks hastighet og motoren leverer sin kraft til bakhjulet via en kjede.
Bremser, hjul og Suspension

2000 Katana bruker to stempel doble skivebremser foran og to stempel enkelt skivebremser bak i bilen - ganske standard bremser for modellåret. Forhjulet bruker en 120/70 ZR17 dekk mens bakhjulet bruker en litt underdimensjonert 150/70 ZR17 dekk, noe som gir motorsykkelen mindre rett linje strøm mens i stor grad øke smidighet av sykkelen. The front end bruker standard teleskopisk spiralfjær sjokk - en teknologi som har blitt erstattet i de siste årene av inverterte teleskopisk sjokk bedre egnet for racing ytelse - mens den bakre bruker en standard progressiv kobling svingarm. Alt i alt, bremser, hjul og hjuloppheng spesifikasjoner er litt mindre aggressive enn kraftigere 600-tallet, men denne sykkelen har fortsatt rikelig med kraft for den gjennomsnittlige pendling rytter.

Mål og vekt

Katana er en mindre aggressiv, mer behagelig sports motorsykkel som gjør den ideell for lengre turer. Setehøyden er en relativt standard 30,9 i. mens den totale høyde, lengde og bredde på sykkelen komme inn på 47,0, 84,1 og 29,3 i henholdsvis. Akselavstanden - Avstanden mellom for-og bakhjul kontaktpunkter - tiltak på 57,9 inches, gjør den en meget stabil sykkel for sin mindre vekst. Sammenlignet med nyere motorsykler, 2000 GSX600F er £ 459,6. tørrvekt virker ganske tung, men dette, sammen med den lange akselavstanden, lav vekst og mindre bakdekket gjør motorsykkelen en perfekt kombinasjon av både stabilitet og smidighet.
Diverse

For de som ser seriøst på å kjøpe en 2000 Katana 600, er det noen diverse fakta som kan være av interesse. Drivstofftanken rommer 5,3 gal, et meget betydelig beløp i forhold til andre sport sykler, som legger til sin verdi som en mer kraftfull og smidig pendler sykkel. Motoren har en elektrisk start, så det vil ikke være noen sliter med en kick-start, og fargealternativer i 2000 var røde og blå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109557.html

Previous:
Next:

motorsykler