Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Triumph Scrambler Problemer

The Triumph Scrambler , en retro-stil motorsykkel , ble introdusert i 2006 . The Triumph navnebror dateres tilbake til 1885 , da selskapet begynte å produsere sykler. Til tross for sin rike historie, er Scrambler ikke fritatt fra problemer . Selv produsert i Storbritannia , det er flere Triumph forhandlere i USA Strøm

nyhetsnettsted This Is Bristol hevder at Scrambler viser lavt dreiemoment og en toppfart på bare 110 mph . Sammenlignet med tilsvarende Triumph Bonneville , har Scrambler mindre strøm , som føles under turen . Selv om det kan være egnet for gjennomsnittlig kjøring, begrenser mangelen på strøm til Scrambler er off- road egenskapene .
Seat

Motorsykkel Daily hevder at Scrambler lave setehøyden kan være et problem for enkelte ryttere . Kombinasjonen av lav høyde og mykt sete kan sette rytteren i en lavere stilling enn de er vant til . Dette nedre posisjon er spesielt ubehagelig for høyere førere som har ben kan oppleve ubehag .

Suspension

Motorsykkel Daglige rapporter om at Scrambler fjæring er på " mykere side ", som betyr at kjøretøyet ikke vil absorbere bumpier overflater. Motorsykkel Daily sier også at de bakre støtdempere er stivere enn foran , noe som kan gjøre for ujevn og vanskelig kjøring under visse omstendigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110730.html

Previous:
Next:

motorsykler