Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Garanti Informasjon for BMW Motorsykler

BMW motorsykler er solgt med en standard tre year/36, 000 kilometer garanti. Dette er betydelig mindre enn fem year/50, 000 kilometer garanti på BMW biler, men noe forståelig når man tenker på at MC-motorer er vanligvis mindre holdbare enn sine automotive kolleger, og brukerne satt på færre miles på motorsykler enn de gjør på biler. Tredjeparts verksteder tilbyr utvidede garantier på BMW motorsykler, som kan kjøpes når som helst. Tre years/36, 000 Miles

standard garanti på BMW motorsykler er tre years/36, 000 miles. Dette omfatter fabrikasjonsfeil, som repareres kostnadsfritt. Garantien dekker BMWs med mindre enn 36.000 miles på kilometertelleren innen tre år etter kjøpet.
Vedlikehold

Under betingelsene i garantien, krever BMW at alt planlagt vedlikehold utføres på motorsykkelen av en autorisert forhandler. Hvis brukeren ikke klarer å få inn motorsykkelen for et oljeskift på tid og opplever mekanisk svikt som følge av dette, vil garantien ikke dekker problemet. For å sikre at originale deler er brukt og arbeidet utføres av godt utdannede teknikere, må alt arbeid utføres av en autorisert forhandler.
Misbruk

Som alle produsenter, vil BMW ikke ære garantikrav hvis tjenesten tekniker avgjør at motorsykkelen har blitt misbrukt. Racing vil automatisk føre til at garantien som alle produktene i BMW linjen har blitt designet for "road bruk." Off-roading, også, kan annullere garantien hvis tekniker avgjør at motorsykkelen har vært utsatt for ekstreme forhold.
Utvidet dekningsområde

Mens BMW ikke tilbyr utvidet dekning for sine motorsykler i USA, kan du kjøpe utvidet dekning for din BMW motorsykkel fra en uavhengig verksted. Dekningen kan være så lenge som syv år, og i noen tilfeller er det ingen begrensning på kjørelengde. En inspeksjon på butikken er nødvendig.
Kontakt

For ytterligere spørsmål, kontakt BMWs kundeservice på (800) 831-1117 mellom 9 am og 21:00 EST, mandag til fredag, eller sende dem på Customerservice@bmwmotorcycles.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107323.html

Previous:
Next:

motorsykler