Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize den MerCruiser 4.3L V6

Du må vinterisolere MerCruiser 4.3L V6 før det lagres. Motoren suger vannet opp fra sjøen gjennom skovlhjulet for å kjøle motoren. Dette vannet ikke automatisk renne ut av motoren. Fordi vann utvider seg når det fryser, er det viktig å drenere vannet fra motoren. Forgasseren også behov for spesiell oppmerksomhet. For å redusere risikoen for kostbare reparasjoner, winterize båten skikkelig. Du trenger
Bensinstabilisator
Fastnøkkel
hageslange med vannforsyning
Motor flush verktøy
Dugg olje
Vis mer Instruksjoner

1

Åpne tanklokket og legge til riktig mengde drivstoff stabilisator i drivstofftanken. Se etiketten på flasken for riktig mengde.
2

Ta båten bunnpluggen med en fastnøkkel. Den ligger nederst bak på båten.
3

Åpne motorrommet og fjern mutteren som holder gnistfanger på forgasseren ved hjelp av en fastnøkkel. Den gnistfanger er en rund, metall luftfilter.
4

Fest en hageslange til motoren flush verktøy og legg den over ventilene på ut-stasjonen. Slå vannforsyningen på og la luftboblene å jobbe ut av slangen før du starter motoren.
5

Start motoren og la den gå i fem minutter.
6

Spray dugg olje i og rundt forgasseren til motoren dør ut. Dette vil holde forgasseren ren i løpet av vinteren.
7

Slå av vannforsyningen og fjerne motoren flush verktøyet fra ut-stasjonen.
8

Fjern dreneringspluggene på bunnen av motor-blokken ved hjelp av en fastnøkkel. Se i bruksanvisningen for tappepluggen plassering, som det varierer avhengig av byggeår. La vannet renne ut av blokken helt. Installere dreneringsplugger og stram dem med en skiftenøkkel.
9

Senk ut stasjonen så langt til bakken som mulig uten å treffe den ved å trykke på knappen på gass forsamlingen. Dette vil holde girene i ut-stasjonen smurt utover vinteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103746.html

Previous:
Next:

båter