Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Day Cruises Fra St. Pete, Florida

På en halvøy vest for Tampa Bay, St. Petersburg, Florida koblet til poeng sør og øst med broer og vegforbindelse, og ligger i et område med dusinvis av marinaer. Vandre ned nesten enhver brygge i området og spør noen om det er en dag-charter båt i marinaen, svaret vil alltid være "ja". Flertallet av dag-charterbåter ikke har nettsteder og kan være vanskelig å finne, men det er noen lett tilgjengelige dag-cruise tilkoblinger. Dolphin Landings Charter Boat Co
p Dette full-service kommersiell turbåt tjenesten har offentlig og privat charter av mange typer. Nyte en solnedgang cocktail cruise eller tur til Shell og Egmont Keys, gjøre noen fiske eller cruise til et godt sted for snorkling, eller bare tur om med familie og venner mens du feirer en spesiell anledning. Dolphin Landing fartøy avgang fra Pier sentrum, St. Pete Beach og God Pier i Passagrille. Selskapet har over 40 seilbåter, offshore fiskebåter og luksusyachter makt kryssere tilgjengelig for hvilken som helst dag-cruise preferanse.

Dolphin Landings Charter Boat Center4737 Gulf Blvd.Saint Petersburg Beach, FL 33706727-365-4738dolphinlandings.com

Ultimate Catch Fiske og Cruising fotballkamper

ledet laget av en amerikansk Coastguard lisensiert St. Pete innfødte, er dette dag-cruise charter handler om fiske, selv om ikke-fiske folk er også velkommen ombord. Fartøyet --- en Luhrs 34-fots sportfish --- tilbyr en standard tre-timers cruise for seks eller mindre. For en lengre tur, bestill en halv, trekvart-eller full-dagers tur, og lande en stor en. Sett red snapper, makrell, mahi mahi eller grouper på bordet etter en komfortabel og morsom dag på sjøen.

Ultimate Catch Fiske og Cruising Charters1901 Passagrille WaySaint Petersburg, FL 33706727-667-1213ultimatecatchcharters.com


Kaptein Memo sin Pirate Cruise

Og nå for noe helt annet: ta 125 venner ombord Pirates Ransom for en morsom cruise med pirater og wenches, drikke og bespisning, og noen delfiner kastet i. Dette skipet ser ut som the real thing, men faktisk cruise med dieselmotor i stedet for under seil, og avviker Clearwater to eller flere ganger daglig i to-timers eventyr. Mens på sjøen, nyte vann-pistol kamper, skattejakt, dans og historier om de syv hav. De fleste cruise er åpne for offentlig og privat charter er tilgjengelig.

Kaptein Memo sin Pirate Cruise 25 Causeway Blvd.Clearwater, FL 33767-2064727-446-2587captainmemo.com

Kaptein Danny Guarino sin fotballkamper

Avreise etter anmodning fra Gandy, EG Simmons Park, Maximo Park, Pirates Point Resort og Resort at Little Harbor båt ramper, tar denne open-dekk, center-cockpit speedbåt en til fire personer ute på Gulf for fire til åtte-timers cruise. Kapteinen har et nettverk av 50 andre fartøyer i området, alle med lisensierte skippere som tilbyr lignende tjenester til partene i alle størrelser. For tilpassede dagers cruise for alle typer anledninger, kontakt Kaptein Danny.

Kaptein Danny Guarino er Charters825 Bayview DriveRuskin, FL 33570813-956-2010fishingguidetampabay.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103584.html

Previous:
Next:

båter