Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt Cover Snap Installasjonsinstruksjoner

En snap-on båt dekke gir et moderne og populært valg for båtfolk å dekke og beskytte en båt mens den ikke er i bruk. Snap-on deksel passer over båten under lagring; båtbrukeren fjerner det før bruk. Problemer med disse dekslene inkluderer ødelagt eller korrodert snaps. For å opprettholde et deksel, erstatte disse snaps bruker et enkelt sett med instruksjoner. Fjerne gamle Snaps

å fjerne den gamle snaps på din båt dekke, bruk en drill og litt litt større enn hele midtre delen av knappen. Bore ut midten av båten enkelt å frigjøre den klinke som holder den på plass ved hjelp av en høyeffekts elektrisk drill. Når boret, vil snap komme fra hverandre kan du fjerne det. Bruk et par klemmer for å feste dekselet på plass under boring så den ikke tvinnes. Ta forholdsregler hvis du bruker drill i nærheten av vann. Alltid utføre denne operasjonen på tørr grunn.
Velger en ny Snap

Hver av de flere typer snaps kommer i forskjellige størrelser. Hvis det er mulig, bruker samme snap hodet som før., Som vil sikre samme passform. Store knapper vil ikke få plass på de snap brikker installert på din båt. Hvis du bare har en større knapp hodet, erstatte snap på båten med en matchende størrelse. Bruk rustfritt stål, hoder marine grade snap bare, som alle andre vil ruste mye raskere.
Installere Snap

å installere snap, plasserer dekke på en flat og tørr overflate. Finn hullet for den nye snap på samme sted som den gamle blunk. Sett nederste delen av smekk på undersiden av dekselet slik at den stemmer overens med installasjon av den annen låses. Alle snap hodet må møte i samme retning. Monter hvelvet (øverst) side inn i en dør punch, deretter sette inn en punch verktøy i det åpne, nederste delen av snap. Hammer punch verktøyet lett inntil leppe krøller seg rundt og sikrer smekk på plass. Test montering ved å rykke på knappen for å sikre en solid installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103512.html

Previous:
Next:

båter