Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Verktøy for Påhengsmotorer

Påhengsmotorer er svært populær blant idrettsutøvere og spillet fiskere på grunn av sine kraftige utganger og evnen til å montere dem på nesten alle typer riktig størrelse båt. Disse motorene er brennbare motorer, men mye annerledes enn en bilmotor eller innenbordsmotor i form av deres posisjonering på propellen. Det er noen spesielle verktøy som brukes når fikse disse motorene , men de fleste er ganske lik typiske motor verktøy. Timing Lett
p Hvis du reparerer en påhengsmotor og trenger å justere timing , bruk en timing lys. En induktiv tidsstyrings- kan kobles til de utvendige tennplugger og brukes som en vanlig tidsstyrings- for en bil. Det er lurt å kjøpe en marine grade timing lys , vil imidlertid som eksponering for elementene degradere lysets metalldeler og konstruksjon .
Svinghjul avtrekker

Et riktig balansert svinghjul avtrekker er viktig når reparere en påhengsmotor svinghjul montering. Det er svinghjul avtrekker laget spesielt for utenbordsmotorer og mer viktige , for din bestemt type utenbordsmotor . Ved hjelp av utstyr avtrekker eller kopier av dette verktøyet kan skade maskinen din .
Spark Testere

gnist tester brukes til å teste gnisten i tenningen kammer av påhengsmotor. Disse er laget spesielt for påhengsmotor og du vil finne modeller som har leder for åtte sylindere. Denne enheten kontrollerer for feil kraftpakkene og spiral .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103513.html

Previous:
Next:

båter