Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Slå opp Tennessee båt registrering tall

For å lovlig eie en motordrevet båt i Tennessee, må eieren registrere den med statens Department of Motor Vehicles. I løpet av denne prosessen, får eier et registreringsnummer som beviser båten er lovlig trår statens farvann. Selv om dette tallet er avgjørende for båt eierskap, er det også nødvendig for kjøp, salg og overføring av titlene på alle motordrevne vann fartøy i Tennessee. For en minimum avgift, kan de som søker båt registrering tall få tilgang til en elektronisk database. Du trenger
Kredittkort (Visa, MasterCard, American Express eller Discover)
Vis flere instruksjoner
en

Gå til MarineTitle.com.

2

Klikk på "Database"-fanen øverst på nettsiden. Dette bringer deg til en seksjon kalt "BoatScope, internett fremste Boat Historie & Title Søk ressurssenter."
3

Klikk på "Bestillingsinformasjon"-fanen under beskrivelsen av BoatScope tjenester. Her er tre medlemskap alternativer for de som er interessert i å få tilgang til databaser:. 30 dager, 180 dager, eller 360 dager
4

Klikk på "kjøp"-fanen under Uansett hvilket alternativ som passer best til dine behov. Du må betale for tjenesten med et kredittkort: Visa, MasterCard, American Express eller Discover. Når betalingen forsvinner, vil du ha ubegrenset tilgang til registreringsnumre av de dokumenterte fartøyene i USA.
5

Narrow søkekriteriene ved å bare søke båtene registrert i Tennessee. Bla gjennom gitt resultater til du finner registreringsnummeret du leter etter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103654.html

Previous:
Next:

båter