Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker Innenbords Motors

Eie en båt er for det meste glede med litt hodepine kastet i, spesielt hvis motoren ikke går jevnt. Marine elementer ofte kan føre til problemer med innenbords eller påhengsmotor, mer enn en bilmotor, som i det minste holdes tørr under en hette. Lær hvordan å feilsøke innenbordsmotor og utføre regelmessig vedlikehold, og du kan unngå å gjøre noen kostbare reparasjoner eller utskifting av deler som var fint fra start. Du trenger
hageslange marine motor vedlegg
Marine verktøysett med skrutrekker sett, socket sett, multimeter, lommelykt, tennpluggtester og kompresjon tester
Vis flere instruksjoner

1

Sjekk dine væskenivåer. Dette bør være det første du sjekke når feilsøking. Kontroller at oljenivået, spesielt, er full og oljen ikke er skitten ved å inspisere peilepinnen.
2

Undersøk utsiden av motoren for løse eller frynsete belter og slanger. Sjekk også å se at alle bolter og andre forbindelser ikke har vibrert løs. Ofte en innenbordsmotor sin mount kan løsne. Feste disse og andre skruer når det er nødvendig. Inspiser drivstoff linje fra drivstoffpumpen til motoren for frynsete slange eller løse forbindelser.
3

Slå båten på, etter å sette den i vannet. Fest slangen adapter til sin drenering plugg i bunnen av motoren, deretter legge en hageslange til adapteren.

Vri nøkkelen. Hvis motoren starter ganske raskt, kan du eliminere de fleste batteri eller tenning problemer. Gi det litt gass. Hvis det turtall tilsvarende, eliminere throttle problemer også.
4

Slå på multimeter og plassere sine positive og negative tang på dynamoen porter. Sjekk motoren din manual for plassering. Det bør lese 14 eller mer.
5

Slå av motoren og koble fra slangen adapter. Fjern tennpluggene med riktig størrelse socket. Installer kompresjon tester i en av plug sylindere, og slå over motoren bare sjenert av å starte opp. Den gjennomsnittlige lesing er 115-125 kg., Men du bør sjekke motoren for å bekrefte siden noen komprimering målinger er høyere. Lavere enn 115 kg. Tyder imidlertid på det potensielle behovet for å erstatte enten stempel, toppakning eller sylinder.
6

Fest en tennplugg tester til alle ledningene, etter å sørge for at du har fjernet alle plugger. Slå av motoren nøkkelen, men ikke helt på. En blå gnist skal vises når nøkkelen er engasjert.
7

Få en tune-up hvis båten er slått på og fungerer, men viser slitasje. En væske swap, ny rotor eller sett tennplugger kan gå en lang vei mot å utvide din innenbordsmotor liv. Bytt tennplugger med samme merke for å sikre kontinuitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103366.html

Previous:
Next:

båter