Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan kjøpe brukte båter i Florida

Florida tilbyr mange fordeler til en båt kjøperen. En fire-sesongen båtliv år gjør på utkikk etter en båt enklere enn i områder der vannet fryser. Fordi staten er omgitt på tre sider av vannet, og full av innsjøer og elver, kan det være en båtliv paradis. Kjøper en båt i Florida er enda enklere når du vet hvordan du skal gå om å finne hvilke typer båter som du leter etter, slik at du kan begrense feltet og bruke tiden effektivt. Instruksjoner
en

Sjekk ut landsgjennomsnittet prisen for den type båt /båter du er interessert i. Bruk vanlig bokført verdi vurdering tilgjengelig fra NADA Marine Guide. Dette vil hjelpe deg beskjed hvis båten du leter er priset rimelig. Du vil også trenge N.A.D.A. Verdien av styret hvis du ønsker å få et lån for båten. En bank vil bruke N.A.D.A. Tallene for å fastslå verdien av båten, og vil ikke gi et lån høyere - eller mye høyere - enn den bokførte verdien av en båt
2

Look online på ulike båt salg områder for å finne spesifikke. typer båter som du liker. De fleste steder som iboats.com, yachtworld.com, og boattrader.com lar deg begrense søket til et område basert på postnummer, stat, eller begge deler - samt merke, modell, størrelse og år av båt.
3

Bruk informasjon og bilder fra disse nettstedene til å komme opp med en kort liste over båter i Florida du liker best. Følg nøye med ord og uttrykk i en annonse som kan tyde på båten i spørsmålet er ikke klar for umiddelbar bruk. Utsagn som "trenger TLC," vanligvis mener det kommer til å ta mye arbeid og penger for å få den klar til å flyte.
4

Gå nedover listen og plasserer de gjenværende båtene i rekkefølgen av de som er mest tiltalende for deg. Begynn med toppen av listen og gjøre avtaler for å se båten og, hvis mulig, ta det på et hav rettssak. Dersom båten ikke er i vannet finne ut hvorfor. I Florida er det ingen "nedetid" hvor båten må være ute av vann på grunn av sesongmessige forhold, så hvis en båt er ute, kan det være en grunn til det. Selvfølgelig kan det bare være økonomisk mer fornuftig å holde den på en trailer enn i en slip, så ikke hoppe til konklusjoner heller.
5

Leie en marin takstmann for å undersøke båten, og gå sammen på sjøen rettssaken. Dette glimrende forholdsregel beskytter dine interesser som kjøper. Den marine takstmann vet å teste motoren, sjekk skroget for knebukser, se på olje, de arbeider deler av motoren, få ned i kjølsvinet og se etter vannskader. Den marine landmåler vil gi deg et bedre inntrykk av hvordan båten håndterer hvis du ikke er erfaren i størrelse eller type båt du ser på, også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103612.html

Previous:
Next:

båter