Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Riverboat Cruises på Wisconsin River

The Wisconsin River er statens største elv og ofte kalt «den vanskeligste arbeider river in America", med nesten 30 dammer langs banen. Den renner nesten gjennom staten, som begynner i Nord Lac Vieux-ørkenen og reiser 430 miles til sørvest Prairie du Chien. Wisconsin er oppkalt etter elven. Chippewas kalte det "Wees-konsan" (sted for å samle vann), og Winnebagos heter det "Wees-Koos-crah" (elv av blomstrende banker). Ta en rolig cruise på den majestetiske Wisconsin River til å nyte sin skjønnhet og prakt. Wisconsin River Cruises

Wisconsin River Cruises opererer flere cruise fra mai til oktober. Reisetider varierer, fra 90 minutter til to-og-en-halv time, på den 76-fots utflukt båt, Wilderness Queen. Den øvre dekk har utendørs sitteplasser, mens den nedre dekk har et spiseområde å kjøpe drikke og snacks. Se ørner 'reir, lom, hjort, ender, oter og massive snapping skilpadder mens flytende nedover elven Wisconsin på sightseeing cruise. Middag cruise tilbyr live inkluderer underholdning og fredag ​​middag cruise en mordgåte lek. Familie Value Day har rabattert familie prissetting på torsdag sightseeing eller middag cruise og inkluderer enten magi, musikk eller fortellinger for barna. Søndag har en brunsj cruise og om natten er det et cruise for folk som jobber i den lokale servicenæringen med pizza for salg, drikke spesialtilbud og premien tegninger. Selskapet ber om reservasjoner, men velkommen i siste liten walk-ons hvis plasser er tilgjengelige.

Wisconsin River CruisesJunction av Highways 8 og 47Rhinelander, WI 54501715-369-7500wisconsinrivercruises.com
Dells Boat Tours

Dells Båtturer underholder over en halv million turister i året. Utforsk øvre og nedre Dells fra april til oktober, med turer kjører tre-og-en-halv time hver 20 til 30 minutter. Severdigheter inkluderer majestetiske sandstein klipper dekket med furutrær. Turen har to shore landinger, for å se hunden sprang på Stand Rock og utforske Witches Gulch. Selskapet opererer separate turer for de øvre og nedre Dells og tre spesielle turer fra mai til oktober. Sunset Dinner Cruise er to og en halv timer og kommer med levende musikk, mat og en romantisk spasertur gjennom fakkel-lit Witches Gulch. Ghost Ship er en 90-minutters natt tur med uforglemmelige historier om Dells etterfulgt av en nifs shorelanding på Witches Gulch. Nytt i 2011 er Lost Voyage, en en-og-en-halv time natt tur som fokuserer på en 1943 turbåt som forsvant og ble nylig oppdaget i en canyon på tørt land. Bordbestilling anbefales sterkt for Sunset Dinner Cruise.

Dells Boat ToursP.O. Box 630Wisconsin Dells, WI 53965608-254-8555dellsboats.com
Princess Kay Riverboat Tours

Princess Kay er den eneste autentiske padle båttur i Wisconsin Dells. Det er 83 meter lang, 22 meter bred og har plass til opptil 150 personer. The Princess Kay har to full-service barer med mat og drikke for å kjøpe, oppvarmet /aircondition spisestue og en utendørs øvre dekk med rikelig sitteplasser. Turer inkluderer en iskrem sosiale cruise, cocktail cruise eller cruise i solnedgangen. Den cocktail og solnedgang cruise har levende musikk og er to og en halv time lang, ombordstigning to timer før solnedgang. De har naturen av øvre Dells og besøke Sunset Rock, The Warrior Shield, Coldwater Canyon og hekser Gulch.

Princess Kay Riverboat ToursW1147 River Bay Rd.Wisconsin Dells, WI 53965608-254-7193princesskay.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103610.html

Previous:
Next:

båter