Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvor å Endre I /O til Påhengsmotorer

Mange båteiere med eldre innenbords /utenbords eller hekkaggregat motorer vurdere muligheten for å konvertere til utenbordsmotorer når tvunget til å re-strøm håndverket sitt. De fleste som bryter leter etter den ekstra plassen inne i hekken sammen med en betydelig vektreduksjon. Denne konverteringen bringer betydelige utfordringer med det, inkludert glassfiber og strukturelle arbeid. To av de største hensyn er distansering den lettere påhengsmotor lenger tilbake for å opprettholde jevn vektfordeling sammen med de helt nye motorstyringene og rigging. Du trenger:
Sling og motor kran
Påhengsmotor spacer parentes
Glassfiber reparasjon materialer
Interiør oppussing materialer
mekaniker verktøy
Trearbeid og glassfiber verktøy
Vis mer Instruksjoner
en

Koble fra og fjerne I /O hekkaggregat undervannshuset. Dette vil etterlate en stor åpning i hekken.
2

Koble fra batteriet og fjerne det fra båten. Koble fra alle motorens elektriske kabler og ledninger. Tape dem av midlertidig før du åpner drivstoffsystemet. Tømme drivstoff linjer og koble dem. Tømme innenbordsmotor kjølevæske hvis aktuelt og koble kjølevæsken linjene.
3

Fjern vannkjølte eksos tilkoblinger. Koble eventuelle mekaniske ledd som er koblet til motoren. Bruk en slynge å feste motoren til en motor kran. Skru fra hverandre motorfester og heise den gamle motoren ut av båten.
4

Strip og rengjør den eksponerte inne skroget bunnen. Midlertidig plassere den nye utenbords forlengelse brakett på baksiden av hekken. Utvidelsen brakett må overføre kastet inn samme sted den opprinnelige hekkaggregat gjorde, eller hekken må bli styrket til å bære motorbelastninger. En erfaren båtbygger kan bistå med denne re-design trinn.
5

Bruk 3/4-inch tykk marine kryssfiner å forsterke innsiden av akterspeilet. Påfør to lag med seks-unse glassfiber klut over kryssfiner med polyester harpiks å styrke og beskytte den. Påfør to ekstra forsterkning lag med glassfiber klut i hjørnene mellom akterspeilet, sidene og bunnen av båten. Skjær kryssfiner å fylle den gamle hekkaggregat åpningen fra utsiden og sementere den inn i hulrommet med harpiks. Deretter bruke et lag med 6-unse glassfiber klut til hele utsiden av akterspeilet og avslutte den med et toppsjikt av gel-coat harpiks for å matche fargen på båten.
6

Bor installasjon hull i hekken for ny brakett. Gjør minst tre nye gjennomgående hull i akterspeilet for motor umbilicals og styring. Bruk en hydraulisk styresystem for en renere installasjon.
7

Linje alle hullene i akterspeilet med tetningsmasse og installere gummi liner støvler for de motoriske umbilical åpninger. Påfør tetningsmasse til akterspeilet braketten som kreves og bolte opp den nye braketten.
8

Monter ny påhengsmotor. Installere den nye motor kontrollsenter ved styreposisjonen. Koble drivstoffslangen fra tanken til motoren med en ekstra in-line filter inne i båten. Monter et nytt batteri og koble alle inter-ledninger mellom kontroll, båtens elektriske system og motoren i henhold til produsentens instruksjoner. Fyll motorveivkassen med olje eller fylle reservoaret for direct-injection to-taktere. Teste hele elektriske systemet for korrekt drift og integritet. Forsegle alle åpninger som er opprettet for ledninger og kabler.
9

inn en øreklokke vanntilkobling på påhengsmotoren er vanninntaket og slå på vannet. Start motoren. La motoren gå og sjekke ladekretsene, problemer lys og indikatorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103576.html

Previous:
Next:

båter