Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Typer marinefartøyer

En godt avrundet marine ikke kan stole på en type skip å utføre bredt spekter av oppdrag. Kapital skip som hangarskipet kan levere massiv kraft til en fiende, men ville være svært sårbare uten støtte fra fregatter, kryssere og destroyere. Under overflaten, blir undervannsbåter som brukes for å gi ledsager til overflaten flåte eller kan brukes til å levere strategiske kjernefysiske våpen eller et lag av Navy Seals. Aircraft Carrier

Hoved skipet av mariner som har råd til det, er hangarskipet designet for prosjektet luftmakt der det trengs uten avhengighet av landbaserte eiendeler. Nimitz Class bærere kan bære 64 til 90 fly og drives av 4.500 seilere. Et hangarskip er alltid ledsaget av en rekke andre skip for støtte og beskyttelse. De er i 100 000 tonn rekkevidde.
Amfibieangrep Ship

amfibieangrep Ship brukes til å transportere personell og kjøretøy for å bekjempe sone og gi støtte til landbasert drift. En Wasp klasse skip kan bære nesten 1900 soldater på toppen av de 1100 seilerne som kreves for drift sin. Den kan være utstyrt med en rekke av luftfartøyer, avhengig av oppdrag. De er i 45 000 tonn rekkevidde.
Guided Missile Cruiser

guidet missil krysseren som Ticonderoga cruiser er et skip designet for multirole overflaten misjon og lang rekkevidde angrep rolle takket være sine Tomahawk missiler. De er i 9500 tonn rekkevidde.
Guided Missile Destroyer

Litt mindre enn en cruiser, en destroyer designet for både angrep mot land, sjø og luft mål og forsvar mot skip og fly. Deres viktigste ordinans er raketter, derav navnet. Den Arleigh Burke klassen i den amerikanske marinen er i hovedsak brukt som anti-air. De er i 8000 tonn rekkevidde.
Frigate

Small skipet vanligvis brukt som et anti-ubåt-skjermen. De er i 4000 tonn rekkevidde. Er
raske angrep Submarine

angrep ubåt design for å målrette og ødelegge sjømål med konvensjonelle våpen som torpedoer og krysserraketter. De er mindre enn rakett ubåter og raskere. Eksempler er Virginia, Seawolf og Los Angeles-klassen i den amerikanske marinen. De er i 8000 tonn rekkevidde.
Ballistic Missile Submarine

Ballistic rakett ubåter er designet for å målrette og ødelegge strategiske land målene ved å bruke atomvåpen. De er den største klassen av ubåten, og inkluderer Ohio klasse i den amerikanske marinen. De er i 17 000 tonn rekkevidde. Blir
Guided Missile Submarine

Guidede rakett ubåter konstruert for å frakte konvensjonelle raketter for å ødelegge taktiske hav eller land målene. De kan også brukes til å transportere og distribuere spesial-styrker mens under vann. I den amerikanske marinen, er guidede rakett ubåter ombygget Ohio-klassen.
Hospital Ship

Som navnet indikerer, gir et hospitalskip medisinsk støtte. På grunn av sin natur, må de hospitalskip behandle både allierte og fiendtlige stridende og være tydelig merket. Firing på et sykehus skipet er en krigsforbrytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103538.html

Previous:
Next:

båter