Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan kan jeg Color Gel Coat?

Riper til din bil, lastebil eller båt er uunngåelig, men kan være irriterende når du tar stolthet i bilens blank gelcoat finish. Selv grunne riper er lett polert ut, kan reparere dypere riper synes spesielt plagsom når fargetilpasning er involvert. Med riktig informasjon og materialer, kan vanskeligheter i farging gelcoat for en sømløs reparasjon minimeres. Fargetilpasningsprosessen

Gel coat er en polyester harpiks brukes på glassfiber for farge og glans. Selv om tynnere harpiks påføres når kjøretøyet er først produsert, for reparasjon, er den tykkere pasta-form er hensiktsmessig. Lappesaker inkluderer vanligvis denne lim, sammen med en katalysator for å herde det og flere forskjellige farger for brekking.

Fargen på gelcoat blir påvirket av sollys, eksponering for vann eller forurensning og høye temperaturer. Falming, mørkere og gulning av eksisterende finish gjør fargetilpasning ganske utfordrende som et resultat, og selv eksperter kan ikke alltid matche fargene nøyaktig. Minimere dine problemer ved å vise farger i nordlyset, og unngå å prøve å matche fargene i et svært lyse eller veldig mørke rom. Innhenting av uttalelse fra en annen person kan hjelpe bekrefte dine oppfatninger.

Du kan være i stand til å få lim på den opprinnelige fargen brukes på bilen din, og justere fargen for å kompensere for endringer som følge av eksponering for elementene. Hvis dette ikke er mulig, å blande din egen farget lim er det neste alternativet. Farge-sample kort fra din lokale maling eller hjemme forbedring butikken er uvurderlig i å finne en match for bilens gelcoat. Spør en maling avdeling ansatt hvordan å formulere at skyggen, slik at du kan gjenskape blandingen ved hjelp av fargeblandemaskiner materialer fra din reparasjonssett.
P Som med alle farger oppgave, vil du forberede en prøve og teste den. Sett en unse av lime inn en liten plast kopp og tilsett en dråpe farge om gangen, telle hvor mange dråper av hver du bruker slik at du kan gjengi farger på en større skala. Når du tror du har en kamp, ​​påfør en liten dråpe til en ren, polert sted i bilen og se hvordan det ser ut. Hvis fargen er litt for mørk, legg hvitt til lysere farge. For mørkere lime, legge den viktigste mørke fargen på bilen din. Når kjøretøyet ser "renere" eller "skitnere" enn lime, legge svart, brun eller hvit justere lime farge. Bruk de røde, gule eller blå nyanser å lage finere farge utmerkelser.

Når du er fornøyd med fargen, skrive ned formelen brukes til å produsere den. Bestem hvor mange gram av farget gelcoat lim du trenger for reparasjon din, og multiplisere dette tallet med de dråper med farge som brukes til å produsere prøven. Mikse farger og lime sammen, tilsett katalysator i henhold til produsentens anvisninger, og fortsett med din reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103539.html

Previous:
Next:

båter