Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan til Mount Trolling Motor Batterier

Trolling motor batterier kan få under føttene, og har en tendens til å være store og tunge , men ingen fiskebåt bør være uten en. Trolling motorer er roligere enn bensin motorer , slik at sportsfiskere å snike seg på fisk uten spooking dem . De fleste større fiskebåter har spesielle avdelinger der dorgemotorens batteriene er plassert , men på båter som ikke har lommer , kan du montere batteriet i et batteri boks . Instruksjoner
en

Kjøp en trolling motor batteri boks fra en butikk som selger øvrig utstyr . Dette vil holde batteriet fra å bli våt , og beskytte båten fra syre skade dersom batteriet lekker .
2

Plasser batteriet i batterikassen. Følg instruksjonene som fulgte med boksen for å koble batteriet innlegg til terminalene på utsiden av boksen.
3

Koble stroppene og /eller låser å forsegle batteriet inne i boksen . Plasser esken med batteriet inne i en sikker hjørne av båten.
4

Koble ledningene fra din trolling motor til terminalene på utsiden av batterikassen. Teste tilkoblingen ved å slå på motoren for å kontrollere at den starter. Din trolling motor batteriet er nå montert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103413.html

Previous:
Next:

båter