Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Johnson Båt Motor Water Pressure Gauge

Johnson påhengsmotorer bruke en vane-type impeller vannpumpe å levere kjølevann til motoren. Pumpen er en positiv fortrengningspumpe som beveger seg store volumer av vann ved lavt til middels trykk. Pumpen trykksetter motorens vannkappe, hvor vannet strømmer rundt i blokken og topplokkene, bortføring av varme. Hver motor er utstyrt med en vannføring indikator som skyter en liten strøm av vann ut av motoren som er synlig for sjåføren. Dette indikerer at det er et visst trykk, men ikke hvor mye. Bare et vann-manometer kan indikere vann-trykket i motoren. Du trenger
Hullsag
Bormotor
unbrakonøkkel satt
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Finn et trygt sted å montere måleren i dashbordet. Velge et sted uten ledninger eller hydraulikkrør under den.
2

Bore et hull i dashbordet med et hull sag og drill motor. Størrelse på hullsag så det er minimum klaring mellom dashbordet og måleren.
3

Installer måleren i hullet. Klemme måleren på plass med de metoder som leveres av måleren produsent.
4

Finn vanntrykk springen i motorblokken. Kranen pluggen vil være en Allen skrue plassert nær bunnen baksiden av blokken på høyre side. Fjern pluggen med en umbraconøkkel.
5

Installer vanntrykkmåleren slangen inn vannkranen og skru mutteren med en skiftenøkkel. Føre måleren slangen opp til måleren. Skru slangen inn i måleren og skru mutteren fast med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103510.html

Previous:
Next:

båter