Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan erstatte Båt Struts

Båt struts er metall komponenter som støtter de radiale belastninger av propellen (hjul) og drivaksel. Streverne er montert en på hver side av skaftet, og 90 ° på akselen. De er boltet gjennom bunnen og inn i blokkering som hjelper til å fordele belastningene. Streverne montere Cutless peiling, som kontakter akselen bare forenfor den fremre kant av hjulnavet. Lageret er gummi og er smurt og avkjølt av vannet. Lagrene må fjernes med en Cutless peiling avtrekker. Du trenger
mekaniker verktøy
Razor kniv
Hammer
Propan fakkelen
Polyuretan caulk (3M 5200)
Vis flere instruksjoner
fjerning

1.

Finn og få tilgang til spankulere bolter der de stikker gjennom sin støtte blokker. De vil være i nærheten av baksiden av båten og et par meter utenfor midtlinjen på begge sider.
2

Hold spankulere bolter fra bunnen med en skiftenøkkel. Fjern mutterne fra boltene inne i båten med en skiftenøkkel eller en skralle og dyp socket. Bruk penetrerende olje eller diesel på boltene hvis de er tungt korrodert eller sta.
3

Trykk boltene ned og ut av skroget med hammeren. Trekk boltene resten av veien ut for hånd fra undersiden.
4

Fjern hjulet låsemutteren og dra hjulet fra akselen. Bruke varme til navet på hjulet med en lommelykt og trykk den av med hammer hvis det er sta.
5

Kutt all drivning eller maling som er rundt kantene på struts der de møter bunnen. Jerk struts gratis fra bunnen og skyver dem ned og off av skaftet.
Installasjon
6

Skyv den nye spankulere på akselen og opp til sin posisjon mot skroget. Vær forsiktig så du ikke skader Cutless peiling med gjengene på enden av skaftet eller akselkilen.
7

Skyv struts ned litt og bruke en liberal lag med drivning å spankulere bolt plater. Skyv struts opp i posisjon og monter boltene fra undersiden. Fest mutterne på innsiden og stram dem bare til noen av de drivning er presset ut fra under strut bolt plate.
8

La drivning å sette i ca åtte timer, og stram til mutterne . Klipp av den overskytende drivning av med en barberhøvel kniv. Caulk kantene på spankulere plater der de møter skroget til rettferdig (glatt) av tilkoblingen.
9

Monter hjulet på akselen. Sørg for at akselen nøkkelen er i posisjon og at den på linje med sporet i hjulet hub. Installer låsemutteren og skru det godt ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103509.html

Previous:
Next:

båter