Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan reise til Spania med båt

Spania ligger sørvest i Europa og grenser til Nord-Atlanteren, Biscayabukta og Middelhavet. Barcelona, ​​Spanias nest største by, er et populært reisemål som er tettsteder og byer i landets nordlige regioner som Santander, som har utsikt over Biscayabukten. Spania kan nås med båt via ferge selskaper som opererer ut av Storbritannia og Marokko. Det er også mulig å nå Spania av transatlantisk cruiseskip. Instruksjoner
en

Forskning transatlantiske cruise og ferge cruise til Spania. Ferge cruise kan benyttes av de som reiser i Storbritannia som ønsker å gå til Spania. Brittany Ferries tilbyr fergeturer fra Portsmouth og Plymouth i England til Santander i Nord-Spania. Ferger er også tilgjengelig utenfor Tanger i Marokko til Barcelona, ​​Spania via Grandi Navi Veloci ferger. Transatlantiske cruise kan bestilles med flere cruise selskaper, inkludert Azamara Club Cruises som tilbyr transatlantiske cruise ut av Miami, Florida til Barcelona, ​​Spania. Royal Caribbean Cruises har transatlantiske cruise ut av San Juan, Puerto Rico til Barcelona.
2

Bestill cruise eller fergetur avhengig av din nåværende posisjon og hvor du ønsker å reise i Spania, slik som Barcelona , Santander og Bilbao.
3

Bestem på ferge cruise lengde bør du velge det alternativet. Hvis du ønsker å ankomme i Spania raskt prøve Brittany Ferries direkte Portsmouth til Santander ruten som tar 24 timer. En mini tre-netters cruise fra Portsmouth til Bilbao er tilgjengelig på Pride of Bilbao ferge fra P & O Ferries. Transatlantiske kryssinger vanligvis ta ca 14 dager.
4

Velg din rute gjennom ferge /cruise /reisebyrå nettsted etter eget valg. Du har kanskje å forske avreise og retur datoer før du velger din reise timeplan som noen ferger /cruise avreise bare på bestemte datoer og til visse tider. Velg dato og tidspunkt for turen, samt antall passasjerer og eventuelt indikere hvorvidt du har med en bil eller tilhenger.
5

Fortsett gjennom kunden kassen. Har et kredittkort klar og sørge for at beløpet er riktig før du fullfører turen kjøpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103700.html

Previous:
Next:

båter