Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Honda VT700C Spesifikasjoner

Honda introduserte VT700C Shadow i 1985. Ifølge Motorsykkel Specs, var det den mest radikale modellen Honda noensinne er produsert, basert på utseendet og følelsen av sykkelen. Imidlertid sier Motorsykkel Specs at sitteplasser og footpeg posisjoner skape en ubehagelig tur. Dette er uvanlig for Honda, og representerer et radikalt avvik fra sine vanlige konfigurasjoner. Motor

The Shadow har en væskekjølt, firetakts 52-graders V-twin motor med en single-overliggende kamaksler og vedlikeholdsfri ventil justering. Den har en boring på 79 mm, slag på 76 mm og veivstenger av 153 mm. Dette uvanlig stanglengden har effekten av å redusere sekundære ubalanser. The Shadow har et kompresjonsforhold på 9:1, og inkluderer en sekstrinns, akselen overføring. The Shadow, ifølge Motorsykkel Specs 'testing, får 51,7-miles per gallon, og kan dekke 150 miles før du trenger å fylle bensin på 3,3-liters tank. The Shadow har en batteridrevet induktiv tenningssystemet, med en elektrisk starter. Induksjon systemet var en dual-36 mm, pessar CV.
Bremser, fjæring og dekk

The Shadow tilbyr doble to-stempel caliper skivebremser foran og trommelbremser på baksiden.Innkvarteringen forhjulsoppheng benytter 39 mm-luft assistert gafler og 135 mm fjæringsvei. Bakhjulsopphenget gir dual-justerbare våren forhåndslastet sjokk med 94-mm hjul travel.The forhjul er 110/90-19, mens den bakre dekk er 140/90-15. The Shadow veier 228 kg.
Resultatutvikling

Honda Shadow forgasseren gir gode kaldstart evner. Ifølge Motorsykkel spesifikasjoner, kan det nå en maksimal hastighet på 101,92 miles per time og dekker en kvart mile på 12,87 sekunder, som slepte de fleste andre firesylindrede 750s på den tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103795.html

Previous:
Next:

båter