Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan løfte en båt utenfor en Trailer

Små passasjerbåter brukes til rekreasjon, fiske og noen ganger transport. Mindre båter fraktes på tilhenger festet til uhell, som kobles til større kjøretøy, oftest lastebiler og SUVer. Den trailere har to hjul og er vanligvis laget av armert stål med impregnering. Av og til vil båten må løftes av traileren på land for å male eller reparere tilhengeren eller nedre dekk. Du trenger:
Hydrauliske jekker (2)
55-gallon stål trommer (2)
Cinder blokker (2)
Stout bjelke
Vis flere instruksjoner

1.

Tow hengeren med båten til et flatt område. Unhitch tilhengeren fra bilen og flytte bilen flere meter unna. Plasser slagg blokker på bakken på baksiden av dekkene for å blokkere enhver bevegelse.
2

Plasser en hydraulisk jekk under baugen (fronten) på båten. Hev kontakten til baugen er hevet en fot over baksiden av båten.
3

Position to 55-gallon trommer på hver side av baksiden av båten. Plasser en stout bjelke under baksiden av båten med begge ender av bjelken hviler på trommer.
4

Plasser andre jekken under bak på båten. Heve den til båten er 3 inches over traileren. Trekk trailer fremover til det klarner båten deretter sakte senke den bakre kontakten til båten hviler på bjelken og er hevet trailer helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103667.html

Previous:
Next:

båter