Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er HMS Bulwark?

The HMS Bulwark, den syvende skipet til å bære navnet, er et angrep skipet for Royal Navy i Storbritannia. Sin jomfrutur var i november 2001. Det ble formelt oppdrag i Royal Navy i 2005 og er for tiden utpekt som en High-Readiness Assault Ship. Dette betyr at den er klar til å være engasjert i amfibiske oppgaver internasjonalt på et øyeblikks varsel. History of the Name

De andre HMS Bulwark døpt skip går tilbake helt til 1700-tallet. Den første modellen ble beordret til å bli bygget i 1783, men ble senere forlatt. Den første til å faktisk ta del i marinen driften var en 74-gun skip som ble bestilt i 1807. Den siste før dagens HMS Bulwark ble satt ut av drift og revet i 1984.

Navnet Bulwark er avledet fra Royal Navy som blir kalt "bolverk" eller forsvar av Storbritannia.

Klassifisering

offisiell klassifisering av HMS Bulwark er en amfibieangrep Landing Platform Dock skipet. Skansekledningen er en av to opprettes samtidig. Søsterskipet er Albion. Disse skipene er fullt utstyrt for å være baser av drift i sjøen dersom det er nødvendig. Helikoptre kan lande på skipet og ta ut av den. Dette gjør at Royal Navy å kunne lansere et angrep hvor som helst i verden hvor det er et hav grenser.
Mission av skipet

Over løpet av historien, utførte de respektive HMS Bulwark-døpt skip ulike plikter og oppgaver. På 1800-tallet, var skipene sanne overgrep skip, hvor gunnery ble gitt presedens enn transport. Disse skipene kunne lansere overgrep mot sine egne, mot andre skip, eller land. I moderne tid, blir skip mer rettet mot å være en base for et angrep. I alle fall, har HMS Bulwark deltatt i mange amfibiske øvelser og flere virkelige internasjonale konflikter.
Målinger

Hele skipet kommer i litt over 577 meter. Dekket av HMS Bulwark er i underkant av 210 meter lang, slik at det å håndtere to landinger på en gang. Det kan også oppbevare et tredje helikopter i tillegg. Skipet har plass til 325 militært personell. Toppfarten er 18 knop, som kommer ut til ca 20 miles per time. Den har en pålitelig rekkevidde på 7000 nautiske miles.
Motor og Gunnery

HMS Bulwark er drevet av to dieselgeneratorer som opererer på 6,6 kV, kjører to AC-motorer gjennom to aksler. Skipet er bevæpnet med en close-in våpensystem som oppdager innkommende raketter og er i stand til å skyte på dem hvis oppdaget. Det er fire maskingevær og to kanoner også i bevæpning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103553.html

Previous:
Next:

båter