Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Match en motor til en Marine Propeller

Når du trenger å matche en motor med marine propell, kan du bruke et nettbasert verktøy som Boat Propeller Selection Tool tilgjengelig fra Overtons. Alt du trenger å gjøre er å gjøre de riktige valgene, under hvert trinn, for å få en liste over ulike propeller som kan brukes med motoren i båten. Et annet alternativ er å bestemme størrelsen på propellen for tiden på båten og Wide Open Throttle (WOT) turtallsområde for motoren. Du trenger
Målebånd
Papir
Blyant
Vis mer Instruksjoner
Propeller Selection Tool
en

Gå til Overtons Online Boat Propeller Selection Tool. (Se Resources)
2

Velg "Out Drive" type fra nedtrekkslisten velg deretter "Prop materiale." The prop materialet er sammensetningen av propellen, som aluminium eller rustfritt stål. Klikk på "Gå til trinn 2" for å fortsette.
3

Velg året, merke og modell av motoren din ved hjelp av rullegardinmenyen ber. Klikk på "Gå til trinn 3" for å fortsette.
4

Se listen av propeller som Overtons har tilgjengelig som passer din båt motor.
FInd Propeller Størrelse og WOT

5

Mål diameteren på propellen som er på båten din med et målebånd.
6

Undersøk propell for tiden på båten og se etter to size tall som har blitt stemplet rundt propellakselen. Du ønsker å finne på banen for propellen som indikeres med det andre tallet. Banen er mengden du ser fremover i inches at propellen gjør under hver hele omdreining eller revolusjon.
7

Bestem Wide Open Throttle turtallsområde for din båtmotor. Denne informasjonen finner du i bilens instruksjonsbok. Standarden varierer er 4400 til 4800 for et hekkaggregat og 5000 til 5500 for en utenbordsmotor.
8

Skriv tallene du fant for trinn 1 til 3 på et stykke papir.
9

Finn en propell i WOT for din båt motor som matcher diameter og pitch av din nåværende propell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103477.html

Previous:
Next:

båter