Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan få Cummins Engine Sist i vannet

En del av Cummins Inc. motor virksomheten har en marine-orientert bøyd. Hvis du bruker en Cummins motor på båten, holde den rust-fri og ren er av enda større nødvendighet enn hvis du har en under panseret ditt. Saltvann spesielt kan være ekstremt kaustisk til metallflater, så holder motoren din høyt, er tørt og godt smurt like viktig som å holde den ren. Du trenger
WD-40
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Flush motoren etter at den er ute av vannet, selv ferskvann, ved å vri motoren på og la vannet pumpen helt selge motoren av overflødig vann. DiscoverBoating.com anbefaler å kjøpe "kaninører", som er to gummipakninger som klemme på bunnen av motorrommet og kan kobles til en slange under opprydding for enkel drenering av vann fra motorrommet.
2

Gjør din Cummins motor en del av hver post-tur båt rengjøring. Tørk av motoren med en fille og spray på et rustbeskyttende middel som WD-40.
3

kjøpe en spesiell båt motor program som vil mer fullstendig motstå mot rust og andre slitasje.
4

Hold Cummins motordekselet rene og i god stand. Erstatte eller reparere det hvis det slipper inn vann. Dekk alltid motoren når det ikke er i bruk.
5

Tøm drivstofftanken motoren din tank fullt på slutten av sesongen, slik at den ikke sitte i motoren din over vinteren, og utfører jevnlig vedlikehold for å sikre at ingen lekkasjer eksisterer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103345.html

Previous:
Next:

båter