Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan lage en Pontoon Boat Cover

Det er to typer båt dekker. En fortøyning dekselet er brukt i sesongen når båten er midlertidig kai. Det er lett gled av og på av båten og er laget av et solid, vanntett men pustende stoff. Dette beskytter pontoon fra UV-stråler samtidig som mold og mugg til et minimum. Et deksel brukes ved transport eller lagring pontoon ut av sesongen. Det krever en strammere passform og forsterkninger på kantene og i hjørnene. Solide vanntette tekstiler er også anbefalt, men i dette tilfellet vil det være nødvendig å inkludere lufteventiler inn i dekselet for å unngå kondens som fører til mugg og jordslag. Du trenger
Målebånd
Marine grade stoff
Industriell styrke symaskin
Duct tape
Merkepenn
saks
Kabelgjennomføringer
Sterk elastisk snor
vektet poser
Vis flere instruksjoner
en Fortøyning deksler brukes når båtene er midlertidig ikke er i bruk.

Mål lengden på pontoon din fra baug til akter over alle strukturer. Legg 12 inches for letthet. Mål bredden på stoffet og trekke fra to inches. Del den første beregningen av den andre. Dette er antall stoff paneler du trenger for å sy sammen. De to inches er for en 1-tommers sømmonn på hver side av panelet.
2 Naptime i Venezia, Italia.

Mål bredden på båten over strukturene på hver søm punkt. Legg 6 til 12 inches for letthet og hemming. Skjær panelene som du går. Mengden av letthet du bestemmer deg på avhenger av hvilken type dekning du bygger.
3 For lagring over vinteren en kraftigere, mer tilpasset trailer dekselet brukes.

Sy panelene sammen i riktig rekkefølge, rette mot rette, noe som gjør at hvert panel er perfekt sentrert over den ved siden av den. På baksiden av omslaget, fold over sømmen til den ene siden og toppen sy det på plass med samsvarende gjenger. Dette forsterker sømmen og hindrer vann siver inn
4

senter dekselet over pontoon innsiden ut. La det henge naturlig. Kuttet vertikale åpninger inn i hem hvor det ser ut til å henge klønete. Tape dekselet til skroget hver 18 inches eller så. Mold dekselet til båten ved å klemme overflødig stoff utover og stifting i midlertidig dart og sømmer. Bruk markør for å spore de punktene som ligger inntil båten strukturer. Disse punktene bør være forsterket med ekstra stoff, spesielt hvis du utformer en trailer dekselet.
5

Trim overflødig stoff en tomme utover stiften linjer. Ta av dekselet og sy i nye sømmer. Fold over sømmonnene og topp-sy dem til side i matchende tråden. Forsterke kantene og resten punkter. Vri dekselet høyre side ut. Hem bunnen.
6

Legg maljer og vektet poser hvis du gjør en fortøyning dekselet. For en trailer dekker, kan du også bruke maljer, men med en sterk elastisk snor flettes gjennom og bundet tett inntil båten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103357.html

Previous:
Next:

båter