Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner en Fuel Filter i min båt

Selv om du skulle tro at båter og biler har ulike komponenter, noen dele den viktigste delen - motoren . Mange båter bruker bil og lastebil motorer å slå propellene , og de bruker de samme delene til å fikse dem , også. Når det gjelder tid til å gjøre rutinemessig vedlikehold eksempel bytte dieselfilter , det er veldig likt å gjøre den samme jobben som en bil . Men som hver båt er forskjellig , er det noen få trinn for å følge for å først finne filteret , og deretter fjerne den. Du trenger
lommelykt
Drensvannsoppsamler
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet på båten . Dette kan være bare lokket på en utenbordsmotor , eller en luke på en speedbåt. Når det er åpent, finner du påfyllingsrør linje, som fører inn i luftinntaket manifold på toppen av motoren .
2

Trace drivstoff linje ved hjelp av lommelykt, følger linjen til du kommer til drivstoffilter. Hvis du ikke kan følge linjen fra motoren , og deretter starte på gasstanken og følg drivstoff linjer fremover . Uansett , er drivstoff filter i midten et sted. Fjern slangeklemmer på hver ende av dieselfilter med flatt skrujern.
3

Plasser renne pannen under drivstoffilter. Deretter trekker de Drivstoffslangene ut av drivstoffilter med hendene , og lar filter og linjer til å renne ned i pannen . Deretter kaste det gamle filteret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103572.html

Previous:
Next:

båter