Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hjemmelaget Boat Rack

Enten du er en båtutleie sted på sjøen eller bare en fyr med mange små båter, vil du sannsynligvis kommer til et punkt hvor du ønsker å få dem opp av bakken, hvis ingen annen årsak enn fordi du har hatt gleden av å løfte båten opp av gresset og finne en slange. Her er flere hjemmelagde båt typer rack, alle laget av tømmer som vil fungere for de typer små båter som kan bli liggende om din hage .. Du trenger:
innlegg - sedertre eller press behandlet
Lag skruer
Heavy duty hylle braketter
2-by-6s av ulike lengder
2-av-8s, 12 fot lang
Drill og bits
Stikknøkkel satt
Poser med viderekoblingen-mix betong
trillebår og spade
Vannslange
Møbeltapetsering stiftemaskin og stifter
Carpet rester
Vis flere instruksjoner
Robåter og Jon Båter
en

Dig fire stolpehull, 2 meter dypt i bakken i en 8-fots-by-10-fots rektangel, med hull i hvert hjørne
2

Set fire 4-fot lange innlegg i bakken med to meter av innlegget stikker opp.
3

Bland opp betongen blandes med vann i trillebår og hell sement inn i hullet rundt bunnen av innleggene.
4

Lag bolt to 12-fot lange 2-av-8s på langsidene av rektangelet slik at de er selv med toppen av innleggene og parallelt med hverandre.
5

Vend dine båter, og legg dem ripa ned mellom de to-by-8 kryss medlemmer. Dette stativet vil også akseptere kanoer og kajakker. Du kan pad toppen av stativet med teppe strimler eller gamle lerretet Firehose hvis du ønsker å beskytte din båt mot riper.
Kanoer
6

Dig to hull 2 ​​1 /2-meter dyp og 8 meter fra hverandre. Sett to 10-fot lange innlegg inn i hullene. Bland opp Redi-mix betong og hell inn i hullene i bunnen av innleggene. Sørg for at innleggene er vertikale og la betongen tørke og herde over natten.
7

Skjær seks to-by-6 bord til en lengde på 7 meter.
8

Lag bolt 2-av-6s til stolpen tvers på midten av 2-X-6 tverrbjelke. Sett en flush med toppen, en andre 18 inches av bakken og en tredje halvveis opp stillingen mellom de to andre kryss medlemmer. Gjør den andre stolpen på samme måte. Bruk to bolter for hvert kryss medlem. Staple teppe remants på toppen av korset medlemmer til pad dem.
9

Lag bolt to 2-by-6 bord diagonal til hverandre fra første innlegget til det andre innlegget. Feste dem til motsatte sider av stolpen, slik at de danner en stor X når man ser på dem fra siden. Nail en tredjedel to av seks over toppene av innleggene til ytterligere stive strukturen lateralt.
10

Sett kanoene på langs på armene til de to trærne dannet av forsamlingen du nettopp bygget. Det vil holde seks båter. Kajakker kan også holdes på dette stativet. Bruk 1/2-inch øye skruer og bungee ledninger for å binde båtene ned for å holde dem fra å blåse bort.
Kajakker og seilbrett
11

Screw to heavy-duty hylle braketter 6 meter fra hverandre på siden av garasjen eller huset eller til et par trær som er ca 6 meter fra hverandre. Gjør dem en praktisk høyde. Konsollene bør ha minst 18-tommers-lange armer.
12

Space flere par braketter 18 inches over eller under de første hvis du ønsker å samle flere kajakker. Et par parentes vil holde en enkelt kajakk.
13

Cut to 2-av-4s for hvert av kajakker og skru dem til hylle braketter. Skru dem så de smale kantene av to-by-fire hvile på toppen av braketten og styret er sidelengs, ikke flat.
14

Wrap toppen av to-by-4s med teppe rester og stift dem på plass.
15

Sett en kajakk på et par av to av 4-tallet. Opp-ned eller høyre-side-up spiller ingen rolle, men hvis stativene er utendørs, vil du sannsynligvis ønske cockpiten ned slik at du ikke vil samle vann. Du kan rack kanoer på disse også, men sørg for at du bruker svært solid hylle braketter som kanoer er betydelig tyngre enn kajakker. Bruk strikk ledninger å binde ned båtene slik at de ikke blåser eller faller av stativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103625.html

Previous:
Next:

båter