Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Dock med påhengsmotor

Påhengsmotorer henge fra bakenden av båtskrog og svinge rundt for å gi båtene en svingradius. De kan bli funnet på båter i mange størrelser, fra små enkle innsjøen båter til store motorbåter og yachter. Mindre båter ofte dispensere med et ratt og har driveren sitter i ryggen og peke motoren for hånd, store motorbåter vanligvis har en cockpit med et komplett sett av kontroller og ringer. I begge tilfeller er det lett å lære å jevnt dokke med påhengsmotor. Instruksjoner
en

Begynn nærmer dock på en vinkel, med båten beveger seg raskt nok til at du kan manøvrere lett, det er ikke nødvendig for å få fart innover eller å ta med båten til en stopp langt fra kaien .
2

Slipp gassen og la motoren gå på en død tomgang mens de fortsatt satt i "Forward".
3

skift din giret i fri og svinge motoren rundt slik at propellor peker bort fra kaien. Båten vil begynne å stille opp parallelt med kaien som den bremser ned.
4

Slå påhengsmotoren slik at Propellor poeng så langt mot dock som mount sin vil tillate, mens motoren i nøytral. Dette vil gjøre den fremre enden av båten swing kraftig mot kaien.
5

Endring i revers og gi motoren litt av gassen som front end nærmer seg land. Dette vil senke tempoet kraftig mens du trekker bakenden av båten i tråd med fronten, parallelt og tettsittende til kaien.
6

Shift tilbake i nøytral som båten kommer til et stopp på dokken. Båten bør utarbeide og stoppe pent mot kaien. Du må kanskje øve dette et par ganger før du lære å stoppe båten uten enten bumping brygga eller stoppe en fot eller to unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103338.html

Previous:
Next:

båter